Velkommen til Viborher.dk – Greve

Henning Arlofelt Petersen og  Jimi Arlofelt Bøgevig står bag hjemmesiden VIBORHER.DK

Der er travlhed i Solrød Mediehus denne mandag formiddag. Direktør Henning Arlofelt Petersen tager endnu en telefon, mens mediechef Jimi Arlofelt Bøgevig er ved at lægge endnu en annonce ud på mediehusets hjemmeside.
Tidligere hed hjemmesiden Netavisen Greve, men for at skabe en tydeligere profil på et marked med mange lokale nyhedssider, hedder siden nu VIBORHER.DK.
»Folk i Greve Kommune er meget forvirret over de mange nyhedssider, der er. Vi har derfor behov for at skille os markant ud med et anderledes navn,« siger Henning Arlofelt Petersen.
Siden 2004 har han været en førende skikkelse i Solrøds mediebillede – og siden 2006 med Jimi Arlofelt Bøgevig som partner i Solrød Medie Hus. Netavisen-Greve startede op i 2014.
Der sker rigtig meget overalt, og på VIBORHER.DK har vi en ambition om at være kommunens hurtigste medie,« siger Jimi Arlofelt Bøgevig og fortsætter:
»Når vi får en historie, går der ikke mange timer, før den er på vores hjemmeside. Det er noget, som ikke mindst foreningslivet sætter pris på. Her er man afhængig af at kunne komme ud med sit budskab hurtigt, og her ser vi os som den naturlige samarbejdspartner.«
Solrød Mediehus er netop flyttet ind på førstesalen i Solrød Center 12 – skråt over for Solrød Rådhuset. Her er der seks personer tilknyttet med journalistik, fotos, annoncesalg og grafisk. Det er også her, at den ugentlige onlineavis for Solrød og den månedlige trykte avis VIBORHER.DK Solrød bliver produceret.
»Vi vil gerne være en del af bybilledet, og derfor skal det være nemt for folk at komme op og få en snak over en kop kaffe. Derfor har vi valgt at flytte tilbage til Solrød centret. Kontakten med folk er vigtig i vores arbejde, for vi lever jo netop af at formidle folks historier,« siger Henning Arlofelt Petersen og fortsætter:
»Der er behov for et stærkt lokalmedie både i Solrød og Greve. Kommunerne har meget at byde på, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde en platform, hvor alle er velkomne med deres artikler, billeder og læserbreve. Og med mere end 11.000 besøg om ugen er jeg ikke i tvivl om, at VIBORHER.DK er kommet for at blive.«
Du kan tilmelde dig vores Nyhedsbrev som udkommer via mail HVER FREDAG her http://viborher.dk/netavisengreve/
Kontakt os: Henning Arlofelt Petersen tlf. 4038 1501 & Jimi Arlofelt Bøgevig tlf. 4047 4494
Hvad sker der i Greve kommune?
Viborher.dk giver dig de sidste nyheder
Har DU en god historie?
Kontakt os på redaktion@viborher.dk
Sidste nyheder-Stærkt lokalmedie-Vi støtter de lokale
Af: Bo Nygaard Larsen
Deltag i debatten
Del.