Der forventes omkring 300 børn og unge til arrangementet – KOM og vær med

FDFere og spejdere fra Greve kommune mødes onsdag den 16. maj til et aftenarrangement ved Mosede Fort ved Karlslunde Strand.  Der forventes omkring 350 børn og unge fra henholdsvis FDF-kredsene i Mosede, Hundige og Karlslunde, KFUM-spejderne fra Greve, Tune og Karlslunde og DDS spejderne fra Greve. Her vil de mange børn og unge dyste i et par timer i det som Børne- og Ungdomsorganisationerne kalder ”Årets Fortdyst”.

Der er lagt op til nogle gode aktiviteter, der nok skal sætte de mange børn og unge på både udfordringer og spænding. Der bliver forhindringsbane, bålaktivitet, minefelt-spil, boldspil i vand, blæksprutteleg og meget mere. Selve opgavernes udformning holdes dog som en hemmelighed, indtil de mange børn og unge mødes ved Mosede Fort.

I løbet af aftenen vil de mange deltagere dyste i de forskellige konkurrencer for til at finde Fortdystvinderne, der får overrakt præmier i de forskellige aldersgrupper. Alle deltagere vil desuden få et stofmærke med ”Fortdystens” logo for deltagelse i arrangementet.

Traditionen tro vil Greves borgmester, Pernille Bechmann, byde de mange børn og unge velkommen til ”Fortdysten” ved starten kl. 18.00.

Børne- og ungdomsorganisationerne opfordrer forældrene til at kigge forbi Mosede Fort i løbet af aftenen for at følge med i de mange sjove festlige dyste, hvor FDFere og spejdere viser samarbejdsevner og opfindsomhed i deres deltagelse i Fort-dysten 2018.

Kilde: FDF Karlslunde

 

Deltag i debatten
Del.