Travlhed i Greve Torsdag d. 22 februar 2018

Mistænkeligt forhold – Søndervang, Greve

Kl. 1048 så en årvågen lokal mand, at to personer af anden etnisk oprindelse end dansk gik rundt i området. De medbragte en rygsæk og var iført hhv. en brun og en blå jakke. Da anmelderen var utryg ved deres færden i området, kontaktede han politiet, som desværre ikke fandt dem, så det kunne blive afklaret, hvem de to personer var, og hvad deres ærinde var i området.

Politiet er taknemmelig over for årvågne borgere, der holder øje med, hvad der sker i deres lokalområde.

Mistænkeligt forhold – Degnestræde, Greve

Kl. 11.53 fik politiet en henvendelse om, at to udenlandske kvinder flere gange tidligere og senest for ca. 30 minutter siden var gået rundt i området og havde ”trængt” sig ind hos de ældre beboere i området. De to kvinder foregiver at komme fra Hedebo genoptræningscenter, men har ikke kunnet dokumentere dette over for de ældre, hvis boliger er blevet undersøgt, ligesom de har kigget papirer igennem hos dem. Kvinderne blev beskrevet som udenlandske, sidst i 30-erne, ca. 170 cm høj, den ene med tørklæde og begge iført mørkt tøj. Politiet fandt ikke disse to kvinder i området.

Politiet vil gerne opfordre borgerne til at være særdeles skeptiske over for uventede henvendelser fra personer, der under forskellige påskud ønsker at få adgang til boligen. Det kan ofte være indledningen til en eller anden form for (trick)tyveri over for den ældre medborger, der opfordres til snarest muligt at underrette politiet om sådanne mistænkelige henvendelser.

Mistænkeligt forhold – Tunehøj, Tune – Greve

Kl. 23.56 undrede en lokal borger sig over, at to mænd, der var iført tophuer og arbejdstøj, udviste interesse for husene i området, hvor borgeren også havde set en rød varebil med formentlig polske nummerplader. Politiet kørte til området, men fandt desværre ikke hverken mændene eller den røde varebil i området.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.