Torsdag den 14. september slår Greve Gymnasium dørene op for unge fra ungdomsuddannelserne i Greve, Ishøj og Vallensbæk. De unge er en del af målgrupper for projektGIV, der står bag arrangementet.

Det kan være svært at være ung og vokse op i hjem med misbrug. Hverdagen bliver nemt præget af ensomhed. Derfor arrangerer Greve, Ishøj og Vallensbæk Kommuner nu en begivenhed, der skal gøre opmærksom på projektGIV og vise de unge, at de ikke er alene, og at der er hjælp at hente.

Begivenheden er for alle ungdomsuddannelser i de tre kommuner og begynder klokken 15.00, hvor en ung mønsterbryder vil fortælle sin egen historie om en opvækst med misbrug. Efterfølgende vil rapperen Gilli underholde de unge med en minikoncert. ProjektGIV’s folk står klar til en snak under hele forløbet.

“Rapperen Gilli er meget populær blandt de unge, og vi forventer, at der kommer et stort fremmøde. Jeg ser frem til, at vi kommer i dialog med de unge, da det kan være en uformel indgang til at tale med nogen om et problem, som vedrører én selv eller en ven”, siger Projektleder Anne Greiersen fra projektGIV.

Projekt GIV er et gratis behandlingstilbud til børn og unge fra familier med stof- og alkoholproblemer i Greve, Ishøj og Vallensbæk Kommuner. Tilbuddene er målrettet aldersgruppen børn 8-12 år, teenager 13-17 år, og ung 18-24 år, og indtil videre er 93 børn og unge tilknyttet projektet.

I Danmark vokser hver 5. barn op som pårørende til en alkoholiker, og en stor del af børn og unge får ikke den hjælp, de har brug for.

Arrangementet finder sted 14. september 2017 kl. 15:00 – 16.30 på Greve Gymnasium, Rådhusholmen 12, 2670 Greve.

Kilde: Greve Kommune

Deltag i debatten
Del.