Efter mere end 20 år som lønmodtager i Pharma industrien i USA, Schweiz og Danmark sprang Saila Roitto sidste forår ud som selvstændig med firmaet MediNordic.

Hun vil arbejde for at forbedre menneskers livskvalitet ved at gøre dem mere tilpas med deres hud og krop. Derfor har hun valgt at importere innovative, medicinske løsninger til hud- og kropsbehandlinger fra hele verden og sælge produkterne, udstyret og teknikkerne videre til hudklinikker, hudlæger, plastikkirurger, gynækologer og kosmetologer på det nordiske marked.

Siden april 2018 har hun fra et kontor i ErhvervsCentret forberedt sig på at sætte turbo på MediNordic, som hun startede op på privatadressen i Solrød.

Forskere og læger er i dag nået langt med at udvikle nye innovative løsninger til at forbedre menneskers livskvalitet gennem behandlinger, der giver en sundere og smukkere hud og krop – og ofte uden at operationer er nødvendige. Det mener Saila Roitto, der stammer fra Finland og er dansk gift. Oprindelig er hun uddannet i biologi, geografi og miljø fra universitetet i København og Helsinki. Hun har også en treårig lægeuddannelse og handelsuddannelse med i bagagen. Og så har hun i sine unge dage været indehaver af en bagerbutik i Finland og efterfølgende arbejdet i ledende stillinger i store, globale virksomheder inden for bankverdenen og Pharma industrien i flere lande. I 2014 vendte hun tilbage til Danmark med sin mand til deres hus ved Solrød Strand. Og for et års tid siden fik hun lyst til at gøre alvor af en gammel iværksætterdrøm og stiftede firmaet MediNordic, og den 1. april 2018 rykkede hun ind i et kontor i ErhvervsCentret.

– Da begge mine forældre og jeg selv har en baggrund i naturvidenskab, er det vigtigt for mig, at alt det, som jeg bygger mit firma op omkring, er baseret på veldokumenterede kliniske studier og videnskabelig udvikling af kvalitetsprodukter, fortæller Saila Roitto, der tidligere har arbejdet meget med både salg, marketing og økonomi samt global ledelse af innovative, medicinske produkter.

Plads til både showroom, behandlerstol og lager i det nye kontor

Saila har indrettet sig i ErhvervsCentret med både showroom, behandlerstol, medicinsk udstyr og et lille lager til nogle af de forskellige produkter og remedier, hun har købt for at sælge det videre til blandt andet læger, sygeplejersker, dermatologer, kosmetikere og kosmetologer i Danmark, Sverige, Norge, Island og Finland. Hun tager dem hjem fra udlandet for at sælge dem videre. Det kan være produkter til at reducere tør problemhud, rynker og slap hud eller implantater til nye bryster, hage eller kæbe.

– Jeg er glad for at være flyttet ind i ErhvervsCentret, hvor jeg bl.a. tilbyder professionelle behandlere træning i at bruge udstyret og produkterne. Faciliteterne her er fortræffelige. Jeg sender og modtager fx en del pakker, og det håndteres godt og sikkert af personalet i receptionen. Og så er det en fordel, at det her sted ligger tæt på min bopæl og i nærheden af motorvejen, byen og resten af Danmark. Mine kunder fra Jylland kan fx nemt kommer hertil i bil, udtaler Saila.

Kilde: ErhvervsCentret Greve

 

Deltag i debatten
Del.