Stilfuldt og komfortabelt er årets nøgleord for konfirmandtøjet i Greve. Kom og bliv klogere på årets mode, når tøjbutikken Marcus i Waves afholder konfirmandarrangement 31. januar klokken 17.

Med et nyt år begynder mange forældre forberedelserne til den store konfirmationsfest i foråret. Et vigtigt element ved konfirmationen er tøjet, og der er hjælp at hente, når tøjbutikken Marcus i Waves afholder første konfirmationsarrangement 31. januar klokken 17 i butikkens lokaler, hvor der vil være gode tilbud og snacks at komme efter.

– Konfirmandmoden har sin egen stil, men er alligevel et spejl af den generelle mode, og konfirmanderne er generelt meget modebevidste og har deres egen stil. Konfirmationen er vigtig for forældrene, men også for de fleste unge. Vi har skræddere og faguddannet personale, der kan give den rette rådgivning til det vigtige tøjvalg, siger konceptchef for Marcus, Jørgen Wisborg.

Blazer og skjorte er stadig de foretrukne overdele, når konfirmationen skal fejres. Foto: PR.

 Ifølge butikschef hos Marcus i Waves, Thobias Mortensen, er der de seneste år kommet en stor efterspørgsel på bukser med super stretch, og den udvikling afspejler sig også i konfirmandtøjet. Stretch pants udgør ifølge tøjmanden et godt alternativ til traditionelle jeans, der de seneste mange år har været det foretrukne buksevalg. Ud over den nye type bukser er der også flere farver på skjorter i år, og særligt blomstrede motiver kommer til at præge mange konfirmander.

Blomstrede skjorter har i år gjort sit indtog i konfirmandmoden. Foto: PR.

Skjorter og blazer er sikre valg

De seneste år er der sket markante ændringer med konfirmandmoden, hvor den har fået sit eget udtryk, der passer til de unge mænd. Tøjproducenterne er blevet mere opmærksomme på at målrette snit og figur til teenagekroppen i stedet for blot at lave herretøj i små størrelser. Elementerne, der udgør et konfirmandoutfit, er dog uændrede.

Konfirmanderne går ikke længere klædt som små voksne, da specielt de smalle snit sidder godt på de små figurer. Foto: PR.

En blazer og en skjorte sammen med en butterfly eller slips er ifølge Thobias Mortensen foretrukne overdele, mens fodtøjet ofte er et par sneakers. Væk er de tider, hvor konfirmandmoden blot var en miniudgave af den voksne herremode. Den har i dag sit eget udtryk med smalle blazere, der især gør sig godt på de endnu ikke helt voksne figurer.

 

Sneakers som denne bliver ofte brugt, når man skal gå ned af kirkegulvet Foto: PR.

Marcus-butikken afholder første arrangement 31. januar klokken 17, og ud over byttemulighed helt frem til konfirmationsperioden er der også mulighed for at deltage i konkurrencen om en køretur i en Ferrari.

Interesserede tilmelder sig ved enten at ringe eller maile til butikken. Kontaktoplysningerne findes på hjemmesiden, hvor der også er en komplet plan for arrangementer i de kommende uger.

Kilde: Marcus Waves

Deltag i debatten
Del.