Kursus i Dronningens Julekalender på Greve Museum

Broderi er lige nu så populært, at både aften- og håndarbejdsskoler kan melde om udsolgte kurser og lange ventelister. Men fortvivl ikke på Greve Museums kommende kursus i Dronningens Julekalender den 14. november fra kl. 16-20 er der stadig ledige pladser.

Dronningens helt eget design

Hvis man skal nå at brodere en julekalender med hele 24 låger, så er det ved at være på tide at finde remedierne frem. Rigtig mange nyder, at kreere en hjemmelavet julekalender – heriblandt Dronning Margrethe. Dronningen har nemlig designet en julekalender med hele 24 små lommer og foræret designet til Haandarbejdets Fremme som en gave i anledning af foreningens 90 års jubilæum. Dronningen har selv broderet flere udgaver af denne kalender til sine børnebørn, og nu kan du så også få muligheden.

Meld dig til broderikurset på Greve Museum, hvor deltagerne hver især skal give sig i kast med ét af motiverne fra kalenderen. Om det så blot skal bruges til en dækkeserviet, eller om man får mod på at fremstille 24 til en hel kalender, er op til den enkelte at beslutte.

Den færdige julekalender kan lige nu ses i udstillingen ”Farveflor – Dronning Margrethe og Bjørn Wiinblad”, som vises på Greve Museum frem til 6. januar 2019.

Praktiske oplysninger

Tid og sted: Kurset foregår onsdag d. 14. november kl. 16-20 på Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve.

Tilmelding senest d. 5/11: Der er et begrænset antal pladser på kurset, hvorfor tilmelding er nødvendig på booking-museum@greve.dk eller tlf.: 43 40 40 36

Pris: 480 kr. + materialepris. Prisen inkluderer undervisning samt aftensmad, kaffe, te og vand. Materialer afregnes direkte med underviseren på dagen.

Underviser: Laila Glienke.

Sværhedsgrad: er fra let øvet til øvet.

Kilde: Greve Museum

Deltag i debatten
Del.