Lørdag den 1. december samler Lions Greve varer ind til julehjælpskurve

I Lions ønsker vi, at alle får en god jul. Derfor samler Lions Greve varer ind til vores julehjælpskurve lørdag d. 1. dec. kl. 10-14 ved REMA 1000, Hundige Strandvej 190, Greve. Når du køber ind på lørdag, lægger du en ekstra vare i din kurv. Ved udgangen af butikken står Lions med en stor indkøbsvogn, hvori du så lægger den ekstra vare.

Når vareindsamlingen slutter sørger Lions for, at de indsamlede varer bruges i de julehjælpskurve som Lions uddeler op til jul.

Ønsker du at støtte men er i tvivl om hvilken vare du skal købe – så spørg før du handler – Lions står ved udgangen.

“Det er sjældent, at man kan glæde 3 parter samtidigt”, siger Christel Haslund, Præsident for Lions Greve om lørdagens vareindsamling. “Først og fremmes gavner vi nogle af samfundets svageste med gode varer her op til jul. Dernæst oplever kunden, der lægger en ekstra vare i vognen, helt praktisk at gøre et stykke konkret velgørenheds arbejde, og endelig har vi i Lions fået støtte til vores humanitære indsats.”

For mange på lørdagsindkøb vil det være en økonomisk overkommelig opgave fx at købe en ekstra pose kaffe eller nødder, men for en modtager af en julehjælpskurv er det en kærkommen håndsrækning.

Samtidig er Lions også taknemmelig for, at REMA 1000 har givet lov til, at Lions må stå ved butikken under indsamlingen.

“Erfaringen siger os, at vi hurtigt får vores store indkøbsvogne fyldt op”, slutter Christel Haslund – “og på den måde får ordene, ”mange bække små” en helt særlig betydning for vores Lions indsamling”.

Få mere at vide om Lions humanitære og sociale indsatser i Danmark og resten af verden på www.lions.dk

Kilde: Lions Greve

Deltag i debatten
Del.