Tirsdag d. 19.april kl. 09.07 tog en borger sig af en kvinde, der gik midt på vejen på Vangeleddet ved Hundige Center, for at hjælpe hende i sikkerhed. Kvinden satte sig herefter ind i borgerens bil, men kunne ikke fortælle, hvem hun var, eller hvor hun boede.

En patrulje fik kvinden ud af borgerens bil og fik med hjælp fra en ejendomsfunktionær i et nærliggende beboelseskvarter identificeret kvinden som en 64-årig kvinde fra Greve. Hun blev kørt hjem af politiet, som efterfølgende underrettede kommunens sociale myndigheder, således at Greve kommune kunne tage en vurdering af, om kvinden havde brug for yderligere omsorg.

Kl. 1512 fik politiet endnu en henvendelse om den samme kvinde, som nu stod på gaden i Gersagerparken og virkede forvirret. Politiet kontaktede igen Greve kommune og efterfølgende anmelderen, der nu kunne oplyse, at kvinden var løbet væk fra stedet. Politiet fandt ikke kvinden i området, og Greve kommune vil følge op med et hjemmebesøg hos hende i anledning af disse to anmeldelser i dag.

Deltag i debatten

Del.