Kom med til en hyggelig eftermiddag, hvor det handler om at have det sjovt sammen – og sammen med verdenskendte danskere

Lørdag d. 15. september kl. 12-16 er der gratis Kulturfest for alle på Greve Bibliotek. Her vil være aktiviteter, oplevelser, konkurrencer og optrædener med verdenskendte danskere, og alle fra hele Greve er velkomne.

På scenen vil der være historiefortælling, livemusik og danseshows. Vi får bl.a. besøg af de seje Robotboys, der vandt ’Danmark har talent’ i 2008, og som siden har turneret verden rundt med deres shows. De kommer og optræder med deres imponerende danseshow, hvor koreografi og musik slår benene væk under en.

Robotboys vandt det første ’Danmark har talent’ show i 2008. På Kulturdagen optræder de med deres nummer Remote Control Show. Pressebillede.

Du kan også møde en dansk verdensmester, nærmere bestemt Mohamed Al-Bacha, der er blevet verdensmester i noget, som mange unge drenge nok drømmer om. I 2016 blev han verdensmester i fodboldspillet FIFA på PlayStation, og Mohamed Al-Bacha kommer og viser os, hvorfor han er en af de bedste i hele verden med en controller i hånden.

Tør du udfordre verdensmesteren? Så kan du deltage i en konkurrence, hvor tre heldige vindere får mulighed for at spille mod Mohamed Al-Bacha. Hvem ved, måske er det dig, der kan drible bolden forbi ham?

Streetart, cupcakes og historier

Hvis du har en kunstner gemt i maven, er det nu, han/hun skal findes frem. På Kulturfesten har du mulighed for at male sammen med den anerkendte streetart kunstneren Alexander Witting. Der skal bl.a. laves et billede, der skal sælges på auktion, og streetart kunstneren har lovet at vise nogle gode maler tricks.

Der vil også være mulighed for helt selv at slippe kreativiteten løs med cupcake-pynteri, badges værksted, man kan blive malet som en superhelt, deltage i konkurrencer, fællessang og jazzrytmer og høre spændende personlige fortællinger i løbet af dagen. Når man har sunget sig hæs og danset benene trætte, kan man hvile sig med en slushice, lidt popcorn eller en lille snack.

Kultur er også for børn og unge

Alt er gratis på denne dag, og der er kun et adgangskrav: At man har lyst til at have det sjovt.
”I år har vi valgt at lave en Kulturfest, der særligt henvender sig til Greves yngre borgere og barnlige sjæle. Vi vil gerne vise dem, at kultur kan være mange ting alt efter, hvad der gør en glad. For nogle børn og unge er det at gå på opdagelse i bøgernes eller computerspillenes verden, og for andre er det at male eller danse. Og på Kulturdagen er der plads til det hele,” siger Suzanne Magelund, der er aktivitetskoordinator i Greve Nord Projektet, der arrangerer Kulturfesten i samarbejde med Greve Bibliotek, Hundige Kirke, Mangfoldighedsrådet i Greve.

Der vil også være mulighed for at blive malet som en sej superhelt.

Alle aktiviteter er gratis, så tag endelig nabofamilien med til fest også. Kulturfesten afholdes på Greve Bibliotek, d. 15. september fra kl. 12-16.

Du kan se hele programmet på www.grevenord.dk

Kilde: Greve Nord Projektet

Deltag i debatten
Del.