Så blev det endelig ferie for de mange skolebørn i både Greve og resten af landet. På Greve Museum gør man sig klar til at byde på gode oplevelser for skolebørn i ferien. Fra tirsdag den 31. juli til torsdag d. 2. august inviterer museet endnu engang til det meget populære billedhuggerværksted, hvor børnene kan udfolde deres kreativitet sammen med kunstneren Geert Daae Funder.

Billedhuggerværksted

Værkstedet er for børn mellem 8 og 16 år, der ønsker at udforske deres kreative evner med en rigtig kunstner ved deres side. Børnene skal arbejde med gips og indfarvet gips og skabe flotte skulpturer og relieffer.

I Greve Museums have er der lige nu udstillet flotte skulpturer, som børnene kan lade sig inspirere af, når de selv skal prøve kræfter med faget. Og de færdige kunstværker, får børnene selvfølgelig med hjem.

Praktiske oplysninger

Vi arbejder kl. 11-14.30 hver dag, og arbejdet foregår både udendørs og indendørs. Tag praktisk tøj på, som kan tåle at blive beskidt og husk madpakken, så du kan holde dampen oppe i løbet af dagen.
Det er GRATIS at deltage, og du vælger selv, om du deltager i én eller flere af dagene. Der er et begrænset antal pladser på holdet, så derfor er tilmelding nødvendig.

Alder: Fra 8 – 16 år.
Tilmelding på tlf. 43 40 40 36 til en eller flere af dagene senest 12. juli.

Kilde: Greve Museum

Deltag i debatten
Del.