For femte gang afholder Greve Kommune Round Table for lokale virksomheder i samarbejde med ErhvervsCentret. Ved samme lejlighed afsløres modtageren af Greve Erhvervspris 2017.

Round Table og uddeling af Greve Erhvervspris finder sted mandag den 7. maj med indtjekning kl. 14.30 og en let anretning kl. 18.30 på Tune Kursuscenter. På mødet vil Greve Kommune i dialog med erhvervslivet om kommunens erhvervs- og vækstpolitiske mål for de næste fire år.

– I de sidste fire år har vi arbejdet med at realisere Greve Kommunes Vækstpolitik 2014-2017. Nu er det blevet tid til at kigge fremad og sætte nye mål for vores indsats på erhvervsområdet fremover. Vi vil gerne involvere vores lokale virksomheder og høre om deres oplevelse af Greve som erhvervskommune. Hvor er vi stærke, og hvordan bliver vi endnu stærkere? Vi har planlagt nogle workshops, hvor vi vil drøfte, hvordan vi kan styrke vores position som en attraktiv erhvervskommune, fortæller Greves borgmester Pernille Beckmann.

Modtageren af Greve Erhvervspris 2017 afsløres

Arrangementet rundes af med at hylde Greve Golf ApS, LEMAN International System Transport A/S og RTM Insurance Brokers A/S, der alle er nomineret til Greve Erhvervspris 2017. Borgmesteren afslører i den sammenhæng, hvem modtageren af erhvervsprisen er.

– Jeg ser frem til at uddele den eftertragtede erhvervspris til en lokal virksomhed, der går foran som et godt eksempel for andre og skaber vækst og nye arbejdspladser i kommunen til gavn for erhvervsliv og lokalsamfund. Virksomheder, der har præsteret en særlig indsats med et stort engagement og gode resultater, er altid spændende for andre at stifte bekendtskab med, understreger Pernille Beckmann.

ErhvervsCentrets næstformand Allan Schow-Petersen, der er advokat og partner i advokatfirmaet WINadvokater, ser frem til en spændende dialog med kommunen og andre erhvervsdrivende på Round Table.

– Det er interessant og relevant at samle politikere, bestyrelse og andre erhvervsdrivende til at drøfte mål og indsatser og få erhvervslivets bud på de vigtigste prioriteringer i de kommende år. Det er konstruktivt, at kommunen vil høre virksomhederne om, hvad vi sammen kan arbejde videre med for yderligere at styrke Greve Kommune som en attraktiv erhvervskommune, siger Allan Schow-Petersen.

”Fra kælder til milliard” – bliv inspireret af en livlig, underholdende succesrig iværksætter

Den succesrige iværksættereventyrer Jesper Buch, kendt fra DR programmet Løvens hule, kommer også og fortæller sin ærlige, imponerende og inspirerende historie om, hvordan han gennem hårdt arbejde lykkedes med milliardvirksomheden JUST-EAT.

Vil du med til Round Table, uddeling af Greve Erhvervspris og møde Jesper Buch?

Husk at tilmelde dig via Greve Kommunes hjemmeside. Det gør du ved at klikke på linket og besvare en række spørgsmål: Klik her for at deltage Der er plads til 120 personer. Tilmeldinger registreres efter ’først til mølle’.

Kilde: ErhvervsCentret Greve

Deltag i debatten
Del.