Hvad fik en ung knægt til at starte en virksomhed med brugte golfbolde? Mød Casper Blom, som nu er blevet 26 år, men som allerede er en meget erfaren iværksætter og en af ophavsmændene bag iværksætterkonferencen Seedster i Marbella, som også den succesfulde iværksætter Jesper Buch fra DR-programmet Løvens Hule står bag.

ErhvervsCentret i Greve inviterer det lokale erhvervsliv til Netværksbar på Korskildelund 6 fredag den 26. oktober 2018 fra kl.14.00-17.00.

Alle er velkomne – lige fra den garvede ejerleder, chef og medarbejder til den unge eller modne iværksætter, der har haft egen virksomhed i nogle år eller lige er sprunget ud som selvstændig.

– Muligheder, netværk og inspiration til at få succes med forretningen er kodeordene for vores næste arrangement i ErhvervsCentret. Vi glæder os til være vært for en netværksbar en fredag eftermiddag, hvor mange kan afse tid til at blive tanket op med ny viden og energi og gå på weekend med nye bekendtskaber, som måske ender med at blive værdifulde, fortæller Dorte Kjærgaard. Hun har taget initiativ til netværksbaren, fordi hun har spottet et behov for det i sit arbejde som erhvervs- og udviklingskonsulent i Greve-Solrød Erhvervsservice, der er en del af ErhvervsCentret.

Hvordan gør du din internetvirksomhed større og bedre – få input fra Casper Blom

Arrangementet begynder med en halv times fri netværk over en forfriskning, som ErhvervsCentret byder på. Herefter vil Casper Blom fortælle sin inspirerende historie om, hvordan brugte golfbolde satte gang i hans karriere som iværksætter i en tidlig alder.

Den unge, succesrige iværksætter Casper Blom vil fortælle om sin egen iværksætterrejse og om iværksætterkonferencen Seedster, som afholdes i Marbella i Spanien i samarbejde med Jesper Buch. Det sker i ErhvervsCentret fredag den 26. oktober fra kl. 14.00-17.00, 2018.

– Det særlige ved Casper er, at han som 15-årig udviklede sin egen webshop Billigegolfbolde.dk, som hurtigt gav en million i omsætning. I dag har han mange bolde i luften arbejdsmæssigt, og han kan på sit CV bryste sig af, at han mester E-handel, søgemaskineoptimering, Google Adwords, Facebookannoncering, konverteringsoptimering og Sociale Medier, først og fremmest Facebook. Vi har spurgt ham, om han vil dele rundhåndet ud af sine erfaringer og besvare spørgsmål fx fra dem, der gerne vil gøre deres internetvirksomheder større og bedre. Det har han heldigvis takket ja, tak til, siger Dorte og fortsætter:

– Casper vil også komme ind på, hvad han i dag bruger en stor del af sin tid på sammen med Jesper Buch – nemlig iværksætterkonferencen Seedster, hvor der hvert år deltager hundredevis af danske iværksættere. Her får iværksættere og ejerledere fyldt værktøjskassen op over flere dage, fortæller Dorte.

Læs mere her: www.casperblom.dk og www.seedster.dk

Kilde: ErhvervsCentret i Greve

Deltag i debatten
Del.