Karlslunde Idrætscenter søndag den 22. april 2017 kl. 12:30 – 17.00

Super flyvende gymnaster, glade børn, kæmpe lyd og lysanlæg vil på søndag vise hvad de har lært i Karlslunde IF Gymnastik her i vintersæsonen og kom i god tid, der er altid mangel på plads.

I Karlslunde Gymnastik er forårsopvisningen altid en stor festopvisning med mange gymnaster, showdansere og springgymnaster på gulvet, i år er temaet mellem og jord. Opvisningen begynder med Anettes 100 Puslinge der sammen med Forældre/Barn, der kommer senere, virkelig viser at der er rigtig mange børn i Karlslunde IF Gymnastik, senere kommer alle de unge og voksne med forskellige genre af motion. De mange springere både drenge og piger fra 6 til 16 år på mange forskellige hold, er klar til at vise hvor dygtige de sammen med deres engagerede instruktører er blevet.

I år har vi også den store fornøjelse at få besøg af, Ringsted hjulgymnastik, TSA Acrolife, hold fra nabobyerne Tune og Havdrup, og igen i år får vi besøg af Quinder fra LKI Lyngby.

I Karlslunde er opvisningen anderledes end mange andre steder, alene det at vi sætter 200 lamper og tons tungt udstyr op giver gymnastikken et helt andet udtryk – så professionelle lyd og lys folk sikrer at det bliver meget seværdigt for publikum og der er da også fuldt hus med 1000 tilskuer hele dagen og vi anbefaler at publikum kommer i god tid før de skal se det hold de ønsker.

Opvisningen begynder kl. 12:30 og dørerne åbner kl. 11:45 – Vi kører uden tider I Karlslunde men regner med at sidste hold går på gulvet ca. 16.45 og forårsopvisningen slutter med fælles afslutning. Entre koster 50 kr. kontant eller Mobile Pay ved indgangen, for børn under 15 år er der gratis adgang.

Kilde: Karlslunde Gymnastik

 

Deltag i debatten
Del.