Torsdag den 7. september inviterer Det Konservative Folkeparti i Solrød alle interesserede borgere i Solrød og omegn på rundvisning – og ikke mindst ølsmagning – på vores lokale mikrobryggeri Hoppe.beer​ i Solrød landsby.

Arrangementet er upolitisk, og alle interesserede er velkomne, uanset om de stemmer konservativt eller ej. Det handler derimod om at få en hyggelig aften og først og fremmest om at besøge en af vores lokale virksomheder og blive lidt klogere på den og ikke mindst, hvad den producerer.
Arrangementet løber af stablen torsdag den 7. september klokken 19.00, hvor vi mødes ude foran virksomheden på Solrød Byvej 15 i Solrød landsby, og det tager et par timer.
Arrangementet koster 200 kroner pr person, og prisen inkluderer rundvisning og oplæg fra brygmesteren, ølsmagning med seks-syv forskellige specialøl og ikke mindst flere forskellige slags snacks undervejs.
(For en god ordens skyld: Pengene går 100 procent og totalt og aldeles ubeskåret til Hoppe.beer og dækker mad og drikke undervejs..)
Alle interesserede er som sagt velkomne, men du skal tilmelde dig senest søndag den 3. september, så både brygmester og kok kan nå at have passende mængder øl og snacks klar.
TImelding til Morten Scheelsbeck på mail ms@solrod.dk eller sms på 61623365.
Kilde: Det Konservative Folkeparti i Solrød
Deltag i debatten
Del.