Undertegnede vil gerne melde sig i koret af fortalere for den nye lokalplan.

Der er behov for en motiveret indsats for at forbedre infrastrukturen omkring Strandvejen. Havnelivet og Mosede Fort skaber maleriske rammer om kyststrækningen, men det er afgørende, at Strandvejen får det løft, som helhedsplanen indvarsler, og som vil bringe Greve endnu mere i spil.

Det betyder, at der skal træffes nogle oplagte, men ikke ubetinget populære beslutninger, skal vi sikre, at den positive befolknings- og byudvikling fortsætter. Strandvejen skal have et spor i hver retning, så der kan anlægges flere parkeringspladser, bredere fortove og cykelstier og handlen kan få den tiltrængte saltvandsindsprøjtning.

Vi er nødt til at skabe betingelser og vilkår for vores lokale erhvervsliv, så de oplever vækst, og nye virksomheder kommer til. Jeg forstår godt anken mod fleretagebyggeri, men nyt og højere behøver ikke at blive en torn i øjet.

Dygtige byplanlæggere og rådgivende ingeniører kan med borgernes og det lokale erhvervslivs hjælp udarbejde nydelige og bæredygtige løsninger, som afspejler ambitionen om at værne om æstetikken og miljøet omkring Strandvejen, og det handler ikke kun om, at Greve skal være en attraktiv kommune for virksomheder, tilflyttere og turister, men for alle os, der bor her.

Torben Hoffmann
Skovparken 7
2670 Greve

Deltag i debatten
Del.