Forårssæsonen i Danmarksserien er godt i gang.

Fire runder er spillet og Karlslunde er stadig ubesejret efter at de nu har mødt rækkens nummer 1, 2 og 3. Karlslunde har spillet alle deres kampe uafgjort og holder, med en 5.plads, dermed fast i den bedste halvdel af rækken. Senest var topholdet fra Holbæk på besøg på Strandgaard Park.

Her endte det 3-3 efter at Karlslunde havde været bagud 3 gange. Karlslunde var under pres men en fantastisk holdindsats og en meget høj moral sikrede i sidste ende Karlslunde det ene point. Holbæk pressede Karlslunde helt i bund og hjemmeholdet måtte spille meget sidelæns dybt på egen banehalvdel.

Alligevel lykkedes både 1, 2 og 3 gange at komme igen og på trods af mange chancer til Holbæk bl.a. flere stolpe ud, så måtte Holbæk drage hjem med kun det ene point og Karlslunde kunne fejre det andet som en sejr.

Næste store opgave for Karlslunde bliver endnu en hjemmekamp på Strandgaard Park. Denne gang er det rækkens nummer 4 fra GVI, som kommer besøg. GVI har i deres 4 første kampe vundet 2 og tabt 2 og overhalet Karlslunde, så de nu ligger på 4. pladsen med et enkelt point mere.

Det er igen lagt op til et spændende opgør i Danmarksseriens pulje 1.

Kampen spilles lørdag d. 20. april kl 13.

Kilde: Karlslunde IF

Deltag i debatten
Del.