Danmarksserieholdet fra Karlslunde IF havde sidste uge hele 2 kampe på programmet. Mandag var holdet en tur på Greve Stadion, hvor det blev til sejr på 4-2 og 3 point til regnskabet.

Lørdag var det så tid til hjemmekamp på Strandgaard Park. Her kom Herlev på besøg og de kom sikkert med en god portion selvtillid efter en sejr på 4-0 over Avedøre i deres seneste kamp. Herlev kom ud til kampen som lyn og torden og med knopperne forrest og efter 11 minutter indkasserede de den første af i alt 4 advarsler.

Efter et kvarters spil var det Karlslunde der var dominerende og kom frem til flere chancer men først af en halv times spil lykkedes det Christian Larsen, at sende bolden i nettet til 1-0 til Karlslunde. Denne stilling holdt til pausen men efter yderligere kvarters spil i anden halvleg var Christian Larsen igen på pletten og øgede føringen til 2-0.

Herlev fik mere plads efter målet og med 20 minutter tilbage af kampen sendte Herlevs Oliver Carrara bolden ind bag Karlslundes keeper.  Karlslunde fik strammet op igen og i det 79. minut nettede Emil Welcher til stillingen 3-1. Karlslunde fortsatte det gode spil og 5 minutter før tid var Fillip Knudsen på pletten og scorede Karlslunde 4. mål.

Dermed var kampen lukket men det lykkedes dog Herlev at reducere få minutter før tid, og igen var det Oliver Carrara som havde sidste fod på bolden. Med resultatet og 3 point mere til regnskabet rykkede Karlslunde op på 4. pladsen i rækken. Næste kamp for Karlslunde er ude mod det absolutte tophold fra Holbæk.

Holbæk har vundet alle kampe på nær den seneste, hvor de overraskende tabte 2-0 ude til Avedøre. Nu bliver det spændende at se om Karlslunde kan gøre Avedøre kunsten efter og tage point fra Holbæk og dermed avancere yderligere i rækken.

Kampen spilles på SuRi Park i Holdbæk lørdag d. 29. september kl 14.

Kilde: Karlslunde IF

Deltag i debatten
Del.