Det var fine omgivelser og dejligt vejr da Karlslunde IF’s Danmarksseriehold d. 16. september 2017 var på besøg hos LSF (Ledøje Smørum).

Desværre levede spillet fra Karlslundes side slet ikke op til de fine kulisser og til den præstation, som blev leveret seneste lørdag. LSF havde bolden i største dele af tiden, men alligevel holdte Karlslunde skansen og var meget tæt på at komme på 1-0 efter en god kontra.

Første halvleg endte 0-0. Pausen lavede desværre ikke meget om på spillet og præstationen fra Karlslundes spillere. Det var et LFS hold, som var godt sat op og måske brugte kampen som opvarmning til deres pokalkamp mod Brøndby på hjemmebane på onsdag d. 20. september.

Efter ca 5 minutter i anden halvleg gik det så også galt. Efter en gevaldig gang klumpspil foran Karlslundes mål fik LSF skubbet bolden i mål til stillingen 1-0. Efter målet var det som om Karlslunde fik lidt mere plads og det kom til et par enkelt kontraangreb, som dog ikke ændrede på stillingen.

Med cirka 20 minutter igen gik det galt igen. På en godt gennemspillet angreb fik LSF igen bolden i nettet til 2-0. Denne stilling holdt kampen ud og Karlslunde måtte altså tage hjem uden point i posen. Nu ser vi så frem til næste kamp, som også er en ude kamp, denne gang mod Holbæk.

Holbæk tabte hjemme søndag 2-1 til FA2000 og ligger nu nummer 4. Dette resultat gjorde, at FA 2000 passerede Karlslunde, som nu ligger nummer 6 i puljen men kun med et point til de næste 2 hold.

Vi håber det går bedre når holdet på søndag d. 24. september kl 13:30 stiller op på SuRi Park i Holbæk.

Kilde: Karlslunde IF

Deltag i debatten
Del.