Karlslunde Ifs første seniorhold jagter desperat point for at sikre sig overlevelse i Danmarksserien og første skridt skulle tages i weekendens kamp mod rækkens nummer 2 fra Holbæk.

Holdet drog til Holbæk med den besked fra cheftræner Henrik Johannesen, at det er kun de 3 point der tæller. Det så ud som om hele holdet havde forstået budskabet og der blev spillet friskt til uden at det dog blev til de helt store chancer.

Karlslunde var mest på bolden men der skulle åbenbart hjælp til fra Holbæks side. Efter ca 20 minutters spil lagde en Holbækspiller en ellers ufarlig bold tilbage til målmanden, som tilsyneladende var et lidt andet sted og på mærkværdig vis gled bolden under hans fod, i mål og 1-0 til Karlslunde. Karlslunde fortsatte det hårde arbejde og uden at det på noget tidspunkt blev farligt gik holdet til pause foran 1-0. I pausen fik holdet stor ros fra cheftræneren men de fik også at vide, at de i anden halvleg skulle give sig 110 procent og passe godt på der kom en dum scoring til hjemmeholdet.

Anden halvleg fortsatte som første sluttede og Karlslunde var på bolden det meste af tiden. Cirka midt i halvlegen foretog Karlslunde en udskiftning, hvor målscoreren fra den seneste kamp, Samandar Ahmadi, blev skiftet ind i stedet for Henrik Kwaku Appiah, som havde ydet en kæmpe indsats. Det skulle vise sig at være en rigtig god beslutning. I det efterfølgende angreb spillede Karlslunde sig flot igennem og til sidst endte bolden hos en helt fri Samandar, som sendte bolden i nettet til stillingen 2-0 til Karlslunde.

Det var det der skulle til for at vække spillerne fra Holbæk. De satte sig på resten af kampen men formåede dog aldrig at komme igennem til reelle chancer. Kampen endte 2-0 til Karlslunde som dermed fik de 3 point, der er altafgørende for at chancen for overlevelse i Danmarkserien stadig eksistere.

Næste skridt er hjemmekampen mod Taastrup FC, som ligger nummer 6 i rækken og har sikret sig endnu en sæson i Danmarksserien. Karlslunde skal igen have alle 3 point men derudover skal de øvrige resultater i bunden af rækken falde ud til Karlslundes fordel for at det kan blive til endnu et år i rækken.

Kampen spilles lørdag d. 16. juni kl 13:30 på Karlslunde Stadion, hvor der endnu ikke er udsolgt.

Kilde: Karlslunde IF

Deltag i debatten
Del.