Så er vinterpausen slut, forberedelserne er overstået og Karlslunde IFs Danmarksseriehold står nu klar til kamp og til at tage imod de første gæster på Strandgaard Park.

Karlslunde er kommet rigtigt godt igennem forberedelserne med flotte resultater mod 2. divisions hold fra både Danmark og Sverige. Nu gælder det turneringen. Karlslunde tage imod topholdet fra Avedøre IF.

Karlslunde indtager pt. 3. pladsen i rækken og skal i de første 5 kampe møde rækkens nr. 1, Avedøre, nr. 2, Holbæk, nr. 4, GVI, nr. 5, Herlev og nr. 8, Greve. 4 af de 5 kamp spilles på hjemmebanen Strandgaard Park, så der er lagt op til et underholdende forår i Karlslunde.

Truppen er i løbet af vinterpausen blevet forstærket med et par ungdomsspillere fra egne rækker og spillestilen er stadig den samme, hvor det handler om at ”spille fodbold” hurtigt, langs jorden, en stil, som til dato, har givet de bedste resultater for et førstehold i mange år.

Stilen kræver at spillerne er i super form og det er noget der passer de unge spillere på holdet godt.

Nu skal de så vise hvor langt de er nået og det sker nu på lørdag d. 23. marts kl 13 på kunstbanen ved siden af Strandgaard Park. Selvom DBUs turneringskalender melder forår, så er græsset desværre ikke nået helt så langt og derfor spilles kampen på ”kunsten.

Der er altså lagt op til en spændende premiere i Danmarksserien og der er stadig ikke udsolgt.

http://www.karlslundefodbold.dk/nyheder/senior/saesonstart-karlslunde-if-avedoere-if/

Kilde: Karlslunde Fodbold

Deltag i debatten
Del.