Karlslunde IF Gymnastik åbner dørene op til Hal 1 i Karlslunde Idrætscenter og byder indenfor til Åben hal og Åben træning. I løbet af foråret bliver det også muligt at få en forsmag på det kommende elitekoncept.

Åben hal og Åben træning

På udvalgte søndage bliver det fremover muligt at lave gymnastik i Karlslunde Idrætscenter til Åben hal og til Åben træning. Åben hal er træning på egen hånd, hvor du har mulighed for at boltre dig i redskaberne, springe, danse og træne lige det, du har lyst til. Åben træning er en træning, som en eller flere undervisere står for, og der er du med fra start til slut. Begge tilbud er åbne både for medlemmer og ikke-medlemmer. Programmet for den åbne træning offentliggøres på vores Facebookside ”Karlslunde IF – Gymnastik”.

Formand Merle Schultz glæder sig til at søsætte det nye koncept: ”Vi udbyder klippekortstræning for voksenmotion, men vi har manglet et åbent fleksibelt tilbud for børn og unge, og det får vi nu med Åben hal og Åben træning”.

Der er Åben hal kl. 10.00 – 11.45 (30 kr.) og Åben træning kl. 12.15 – 14.15 (50 kr.) på følgende søndage: 25/2, 11/3, 25/3, 8/4, 6/5, 20/5, 3/6 og 17/6. Der kan betales kontant eller med MobilePay.

Nyt elitekoncept

Efter sommerferien starter gymnastikforeningens nye elitekoncept op, men forud for opstarten og udtagelsen er det muligt at prøve konceptet af på opstartsholdet. Konceptet er nyoprettede performancemixhold, der kommer til at arbejde med forskellige gymnastikdiscipliner, elementer fra nycirkus, dans og drama.

Karina Vestermark Jensen står i spidsen for performanceafdelingen og udtaler: ”Jeg glæder mig til træningerne, hvor vi skal arbejde med ting ingen andre arbejder med, og så glæder jeg mig til at skabe noget helt nyt, som både har gymnastik- og teatersale som hjemmebaner”.

Læs mere om holdet på kifgymnastik.dk, og hvis du er interesseret i en gratis prøvetræning, så kontakt Karina på karina@noudk.dk.

Kilde: Karlslunde IF Gymnastik

Deltag i debatten
Del.