Det blev en meget speciel kamp for Karlslunde IF’s Danmarksseriehold, da de søndag d. 15. oktober var en tur i Slagelse. Kampen, mod det tidligere Superligahold, FC Vestsjælland, blev overværet af 675 tilskuere, som skabte en rigtig god stemning og dannede en flot kulisse for mødet.

Fra kampens start var det Slagelse der have bolden mest, dog uden at skabe de store chancer før de efter 20 minutters spil, med et drømmeskud uden chance for Karlslundes målmand, Patrick Christensen, bragte sig foran 1-0. Kort efter var bolden igen i Karlslundes mål, men scoringen blev annulleret på grund af offside. Mens spillerne fra Slagelse diskuterede dommerkendelsen iværksatte Karlslunde en perfekt kontra og udlignede til 1-1 på mål af Alexander Pedersen. Stilling holdt desværre kun kortvarigt. Slagelse fik ukorrekt tilkendt et frispark midt på banen og på det efterfølgende indlæg scorede hjemmeholdet på hovedstød til stillingen 2-1. Resten af halvlegen var uden de store chancer og stillingen holdt til pausen.

Fra anden halvlegs start tog Slagelse igen taktstokken dog uden at skabe de store chancer. Karlslunde kom mere og mere med i kampen og spillede sig frem til en del standardchancer, som dog ikke gav resultat. Efter 70 minutters spil fik Slagelse endnu et frispark og denne gang lige udenfor feltet. Frisparket blev et direkte skud på mål, hvor de desværre scorede til 3-1. Resten af kampen blev en tam affære og det hele endte med en sejr på 3-1 til hjemmeholdet.

Nu ser vi fremad mod den kommende weekend, hvor Karlslunde tager imod FA 2000 fra Frederiksberg. FA 2000 vandt søndag, meget overraskende, deres kamp mod Holbæk og sikrede sig dermed 3 point. Det betyder, at Karlslunde rykkede ned på 9. pladsen mens FA 2000 avancerede til en 6. plads. Da Karlslunde senest var på Frederiksberg endte kampen 1-1, så nu håber vi på, at Karlslunde kan tage alle 3 point når de på lørdag d. 21. oktober kl 13 tager imod FA 2000 på Karlslunde Stadion. Tag en tur på stadion og vær med til at heppe holdet frem til en sejr. Der er, som altid, salg af øl, vand, vin, pølser og lodder til det store lotteri.

Kilde: Karlslunde IF

Deltag i debatten
Del.