Karlslundes Danmarksseriehold tog lørdag d. 26. maj imod rækkens nummer 3 fra Herlev.

Det blev en livlig start, hvor Karlslundes Marcus Winberg efter mindre end et minut bragte holdet på sejrskurs ved at score til 1-0.

En chokstart for Herlev, som dog hurtigt fik styr på spillet og lagde et godt pres på hjemmeholdet. Det blev bland andet til 4 hjørnespark i træk midt i halvlegen. Karlslunde holdt dog skansen og kunne gå til pause foran med 1-0. Anden halvleg startede som første.

Denne gang var det Herlev der kom først ud af startblokkene og bragte sig på 1-1 efter ca 30 sekunders spil. Karlslunde kom sig hurtigt over udligningen og spillede sig i resten af kampen til nogle meget store chancer men det lykkedes ikke at skubbe bolden det sidste stykke over stregen.

Mod slutningen af halvlegen afbrød dommeren kampen pga torden. Det gav en pause til spillerne på 5-6 minutter inden kampen blev genoptaget.  Der sket dog ikke yderligere i kampen, så det blev til et enkelt point til hver.

Flere af de øvrige kampe i rækken endte også uafgjort, så stillingen ændrede sig ikke meget. Herlev ligger stadig nummer 3 og Karlslunde ligger stadig sidst med 4 point op til både nummer 7, 8 og 9.

Næste kamp for Karlslunde er ude mod Ledøje-Smørum, LSF. Senest de to hold mødtes gik Karlslunde fra banen med alle 3 point efter 2-1 hjemme. Kampen mod LSF spilles lørdag d. 2. juni kl 14 i Smørum Idrætscenter.

Kilde: Karlslunde IF

Deltag i debatten
Del.