Lørdag d. 7. april tog Danmarksserieholdet fra Karlslunde mod Holbæk B&I, rækkens nummer 3.

På papiret end vanskelig modstander men ingen tvivl om, at Karlslunde ville gå til den med frisk mod og forsøge at drille Holdbæk. ”Vi er godt klar over at vi er oppe imod en ”storebror” der på alle parametre er større end os men det skal ikke forhindre os i at gå ud og spille vores spil og forsøge at presse Holbæk til at lave de små fejl vi skal bruge for at komme i kontra og forhåbentlig lave en kasse eller 2”. Sådan sagde cheftræner Henrik Johannesen i det oplæg til kampen, som han præsenterede for de ca 20 sponsorer, der var mødt frem til årets første sponsorarrangement som optakt til kampen.

Det blev en meget seværdig kamp i et højt tempo og efter et Holbæk pres de første 10 minutter kom Karlslunde godt igen. Karlslunde holdt Holbæk nede og spillet foregik mod Holbæks mål. Det kom også til et par meget store chancer bl.a. en total frispilning lige midt for mål, hvor en kun en godt spillende Holbæk målmand forhindrede Karlslunde i at komme på 1-0. Det blev en målløs første halvleg med Karlslunde som det dominerende hold. Anden halvleg startede som første med Holbæk mest på bolden og hurtigst når de kom over kanterne.

Karlslunde var ikke på samme måde som i første halvleg i stand til at stoppe Holbæks pres, så anden halvleg foregik mest på Karlslunde banehalvdel. Kun ved nogle få lejligheder var Karslunde gæste foran Holbæk mål og det blev også til at par halve chancer, som ikke første til scoringer. I stedet var det Holbæk der skabte de store chancer bl.a. lykkedes det en Holbæk spiller at sparken bolden og både mål og hegn på trods af at han stod helt fri kun få meter fra mål.

Holbæks frontløbere var hurtige og det viste de da de med ca 10 minutter igen løb igennem Karlslundes forsvar i venstre side og på et fladt skud sendte bolden i nettet til stillingen 0-1. Efter målet holdt Holbæk presset og på et frispark lige uden for feltet hamrede de bolden på overlæggeren dog uden yderligere scoring. Kampen endte 1-0 til Holbæk hvilket var et ok resultat for Karlslunde som beviste, at de helt klart har berettigelse i Danmarksserien og at de kommende modstandere fra hhv Taastrup FC og Stenløse BK kan forvente kamp til stregen når der skal hentes point i kampen om overlevelse i rækken.

Næste kamp er lørdag d. 14. april kl 14 i Tåstrup Idrætspark, så tag ud i foråret og hjælp Danmarksserieholdet til en sejr og 3 point i Taastrup.

Kilde: Karlslunde IF

Deltag i debatten
Del.