Borgmesteren tænder det store juletræ foran Greve Rådhus, når årets store julearrangement løber af stablen den 26. november klokken 15:45.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er traditionen tro blevet tid til at tænde årets juletræ, som er 50 år gammelt og 16 meter højt. Alle små og store greveborgere er inviteret, og der er én gratis slikpose til alle fremmødte børn.

Det hele starter klokken 15:45 med et juleoptog gennem Greve Midtby Center som slutter ved rådhuset. Derefter er der musik, sang og julehygge på rådhuspladsen, inden borgmesteren bliver hejst op i en lift til toppen af træet sammen med den heldige vinder af årets tegnekonkurrence.

“Vi glæder os rigtig meget til årets julearrangement. Vi udvikler hele tiden på konceptet, og der vil igen i år være et par overraskelser til juletræstændingen”, siger Mette Fiirgaard Schneefeldt, som er leder af Den Musiske Sole og arrangør af årets arrangement.

Alle børn kan deltage i tegnekonkurrencen og dermed få chancen for at komme op i liften med borgmesteren. De skal blot tegne det bedste ved julen, skrive tydeligt navn på tegningen og putte tegningen i den store julepakke ved juletræstændingen.

Der vil desuden i år, som noget helt nyt, være mulighed for ekstra julehygge og julemusik i Greve Midtby Center for alle interesserede fra klokken 14 – 15:30. Her vil Greve Pigegarde holde et brag af en julekoncert.

Kilde: Jens Jensen

Deltag i debatten
Del.