Bliv både klog og mæt, når I skal holde årets julefrokost i dit firma, din organisation eller din forening. Bliv klogere på, hvordan Danmark så ud for 100 år siden, da 1. verdenskrig rasede rundt om os, når I besøger museet på Mosede Fort. Og bliv mætte, når I bagefter indtager stor julefrokost hos Jenners Seaside kun 10 minutters gang fra museet.

Klog og mæt

Museet på Mosede Fort og Jenners Seaside har strikket en julefrokostpakke sammen, hvor firmaer, organisationer og foreninger kan kombinere socialt samvær med kulturhistorisk viden og en kulinarisk julefrokostbuffet.

På Mosede Fort vil en af museets dygtige rundvisere tage jer med 100 år tilbage i tiden til et Danmark, der kæmper for sin neutralitet midt i en verdenskrig. I den lune kasematbygning får I historien om, hvordan Danmark klarede den svære balanceakt, det var at handle med begge sider i krigen og samtidig sørgede for at rationere maden, så alle danskere kom helskindede gennem krigen. Historien om, hvordan Danmark graver forebyggende skyttegrave, lægger miner ud og yder humanitær indsats.

Bagefter går turen til Mosede havn, der ligger et stenkast fra museet. På den smukt beliggende Restaurant Jenners Seaside får I en velkomstdrink, efterfulgt af en overdådig julefrokostbuffet. Det hele afsluttes med kaffe og ris à l’amande.

Hvad får I?

Hele arrangementet koster kun 399,- pr. person.

Inkluderet i arrangementets pris er:

  • Museumsbesøg inkl. omvisning på Mosede Fort
  • Velkomstdrink hos Jenners Seaside
  • Den store julebuffet
  • Ris à l’amande og kaffe

Vælg mellem middag eller tidlig aften

I kan frit vælge om arrangementet skal begynde midt på dagen eller om I vil begynde lidt senere. Museet lukker sædvanligvis kl. 15, men kontakt os endelig og hør nærmere om arrangement, der passer til netop dit firma. Vi tager imod grupper på min. 15 personer og max. 60 personer. Booking før 1. december.

Kontakt: 20311914 / mosedefort@greve.dk

Kilde: Greve Museum

 

 

Deltag i debatten
Del.