Så viste den sorte djævel sit usle kujonagtige ansigt igen i England. I Manchester hvor der i skrivende stund er erklæret 22 dødsofre og mindst 59 såret, mange af disse livsfarligt.

Den efterfølgende efterforskning vil givet vise at kujonen (læs selvmordsidioten) ikke arbejdede alene.
Den formørkede såkaldte islamisk stat, som hovedsagligt består af ondskabens værste analfabeter, som er hjernevasket efter den værste såkaldte religion/livsførelse der er “opfundet”, til lejlighedens kujonagtige handlinger.

Dette islamiske væsens afskydelige handlinger,- nu næsten over alt i Europa, er et varsel til alle kristne og demokrati elskende mennesker om at stille krav til magthaverne,- om at nu skal der handles og ikke snakkes.
Alle Europas lederere,- inkl. vor egen Lars Løkke Rasmussen har været ude med fordømmelser,- jeg havde nær sagt som vanligt og om et par måneder er det glemt, indtil et nyt kujonagtigt selvmordsforsøg kalder på fordømmelser.

Men fordømmelser gør det ikke alene,- nu må der handling til. Vi kunne starte med at straks-udvise alle mennesker på vore udslusnings institutioner og kræve at folketingets flertal tager sig sammen og slipper sig fri af EU og alle gamle konventioner, hvorefter at selv de kujoner i vores danske parallelsamfund udvises, når et familiemedlem begår kriminalitet.

Det kan jo ikke passe at et såkaldt borgerligt liberalt regerings samtykke ikke reagerer på det som sker lige under næsen af dem. Her gælder også mit eget politiske ståsted. Kom nu i gang,- hvis ikke 37 mandater skulle kunne ligge et hvis pres på regeringen, når vi jo ingen vegne,- for husk det er kun et spørgsmål om tid før vi i Danmark igen ser terrorens islamistiske kujon billed,- men så er det måske for sent. Men indtil videre har det jo været på afstand,- ja men hvad med dem der bliver ramt!!!!!

Og allersidst undres jeg over den larmende tavshed fra div. muslimske organisationer. Næ jeg ser kun en parlementarisk mulighed hvis Danmark ikke skal blive løbet over ende, nemlig et tættere samarbejde mellem Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige. De andre kan jo ikke,- eller vil ikke se fjenden af Danmark og demokratiet.

Gert Poul Christensen Medlem af Greve kommunes kommunal bestyrelse.

Deltag i debatten
Del.