Er du lokal erhvervsdrivende i Solrød eller omegn? Arbejder du i en lille eller en mellemstor virksomhed i området? Eller interesserer du dig bare for vores virksomheders ve og vel?

Så får du nu chancen for at byde direkte ind med idéer og forslag til, hvordan vi kan gøre livet lettere for vores virksomheder, så de kan skabe job og vækst – og på den måde bidrage til fremtidens samfund. Fredag den 25. august kommer den konservative erhvervsminister Brian Mikkelsen nemlig til Solrød for at drøfte netop dette emne, og han tager på regeringens vegne også gerne imod gode forslag.

Konservative vil have stabilitet og udvikling

Derudover vil Brian Mikkelsen selvfølgelig også orientere de fremmødte om, hvad de i den kommende tid kan forvente at se af initiativer fra regeringens side for at hjælpe både små og mellemstore virksomheder og ikke mindst lokale erhvervsdrivende.

Det er det lokale konservative byrådsmedlem Hans Odder, der har bedt erhvervsminister Brian Mikkelsen komme til byen for at orientere særligt alle interesserede om, hvad de kan forvente på området:

“Solrød Kommune er et dejligt sted, men vi skal hele tiden udvikle os for at gøre os klar til fremtiden. For os konservative er det selvfølgelig utroligt vigtigt, at vores virksomheder bliver en del af den udvikling, og derfor skal vi være på forkant med mulighederne. For os er udgangspunktet stabilitet og udvikling, og her er erhvervslivet alfa omega,” understreger Hans Odder.

Frokostmødet med ministeren den 25. august foregår på Restaurant Smeralda, Solrød Strandvej 66, fra 11.30 til 13.00. Hvis man kommer i god tid (restauranten åbner klokken 11.00), vil det være muligt at bestille lidt forskelligt tapas til mødet.

Tilmelding kan ske til Hans Odder på mail på hans@solrodvand.dk eller sms på 20 83 31 93.

Kilde: Morten Scheelsbeck

Deltag i debatten
Del.