44-årige ingeniør Ziya Kart og 45-årige arkitekt Agnes Katharina Gam, begge fra Greve, har valgt at indgå et samarbejde om nye byggeprojekter fra et fælles kontor i ErhvervsCentret i Greve. De håber og tror begge på, at 2018 bliver året, hvor de kommer godt i gang med at tegne og projektere nye huse.

Ziya Kart stiftede den rådgivende ingeniørvirksomhed Demacon i 2016. Virksomheden beskæftiger sig med byggeteknisk rådgivning og udarbejdelse af konstruktionsberegninger af alle slags projekter. Lige fra den lille bjælke til store konstruktioner for erhverv, private og offentlige kunder. Ziya har arbejdet som selvstændig rådgivende ingeniør i ErhvervsCentret siden 2011.

– En af styrkerne ved at have kontorplads i ErhvervsCentret er, at vi her kan udfordre og give hinanden feedback også i svære stunder og se hinandens blinde vinkler. Det er guld værd at have mulighed for at skabe sig et unikt sparringsnetværk med andre ligesindede, fortæller Ziya.

Som det nyeste skud på stammen har Demacon valgt at indgå et samarbejde med den nyetablerede virksomhed Smukkehuse stiftet af Agnes Katharina Gam.

Ziya Kart og Agnes Katharina Gam

– Virksomheden har specialiseret sig i at udvikle arkitekttegnede boliger i høj kvalitet med fokus på form, rum og lys. Husene er meget iøjnefaldende og skiller sig ud fra det traditionelle husbyggeri. Min målgruppe er kunder, som ønsker et smukt og enestående hus, siger Agnes.

Formålet med Ziyas og Agnes samarbejde er at kunne levere en færdig pakke til kunderne, der gør, at byggeprocessen forløber optimalt:

– Vi har begge et indgående kendskab til den samme branche. Vi har hver især nogle kompetencer og styrker, som supplerer hinanden. Sammen er vi helt klart stærkere, end hvis vi er alene. Vores individuelle fokusområder gør, at vores produkt får en hel ny dimension og struktur. I dette tilfælde bliver smukke former og bæredygtighed forenet i vores nye produkt, understreger Agnes.

På sigt drømmer iværksætterparret om at få stor succes med deres forretning, og erobre verden med deres bæredygtige smukke huse.

Kilde: ErhvervsCentret i Greve

Deltag i debatten
Del.