Det var fantastisk vejr over kunstgræsbanen i Karlslunde da Danmarksserieholdet lørdag d. 4. november tog mod Fredensborg BI.

Tilskuerne havde også fundet vej, så der var godt fyldt op på sidelinjen da dommerne fløjtede kampen i gang. Kampen startede nogenlunde jævnbyrdigt men med tiden satte Fredensborg sig på spillet og Karlslunde var sjældne gæster foran Fredensborg målet.

Efter ca et kvarters spil fik gæsterne udbytte af presset og scorede til stillingen 0-1. Det holdt til pausen og anden halvleg fortsatte i samme takter som før pausen dog uden at nogen af holdene spillede sig til store chancer.

Efter 90 minutters spil stod det stadig 1-0 til Fredensborg men 2 minutter inde i tillægstiden spillede gæsterne sig igennem og scorede endnu en gang til 0-2. Efter yderligere et par minutter gik det så helt galt for Karlslunde.

Der blev begået straffespark og det udnyttede Fredensborg også til slutresultatet 0-3. Spillerne fra Karlslunde virkede noget frustrerede efter kampen og selve resultatet betyder, at Karlslunde skal overvintre på 10. og sidste pladsen i rækken.

Da de øvrige bundhold spillede uafgjort i deres kampe, så der er stadig kun 3 point op til nedrykningsstregen. Nu har Karlslunde så godt 5 måneder til at komme sig i inden de d. 23. marts næste år skal til Herlev, rækkens nummer 2, for at hente vigtige point.

Første hjemmekamp er lørdag d. 31 marts, så sætte allerede nu kryds i kalenderen og vær klar til at støtte holdet når de tager imod LSF, som overvintre på rækkens 4. plads.

Kilde: Carsten – Karlslunde IF

Deltag i debatten
Del.