Søndag d. 26. november havde Karlslunde IF fodbold arrangeret en indendørs fodboldturnering for firmahold fra lokalområdet.

I alt 10 hold var tilmeldt: Meny –Karlslunde, Tømrerfirmaet Steen Jensen med 2 hold, Stor Kugler, Baker Street, Demskov El, Byens Tømrerentreprise, ”Kiffen” – restauranten i Karlslunde hallen og Sportmaster med 2 hold. Alle havde nogle underholdende timer, hvor de 10 hold fordelt i 2 puljer spillede, som nogen sagde: ”4 kampe og i bad”.

Både Meny – Karlslunde og Baker Street stille op med hhv 2 og 1 pige på holdet og de klarede sig alle godt i kampen med drengene. Thea fra Baker Street som blev kåret som bedste damespiller og blev derfor tildelt en pokal. Pigerne fra Meny kæmpede godt og det lykkedes dem at score eneste damemål i turneringen. Det rakte ikke til at komme i slutspillet, hvor det blev Demskov EL, Store Kugler og de 2 hold fra Sportsmaster, som skulle fordel de 4 bedste pladser.

Demskov EL mødte Sportmaster2 og løb, efter de 9 minutter, af med sejren. I den anden semifinale mødte Store Kugler Sportmaster 1 og her blev det til sejr til Store Kugler. I kampe om 3. pladsen stod således mellem Demskov El og Sportmaster 1. Det et tæt opgør og endte med en sejr til Demskov EL der således endte på 3.pladsen i turneringen mens Sportmaster 1 måtte nøjes med 4. pladsen. I finalen mødte Sportmaster 2 holdet fra Store Kugler. Det også til en spændende kamp og efter de 9 minutter stod det klart, at Sportmaster 2 blev turneringens 1’er og Store Kugler blev en flot nummer 2.

Efter overrækkelse af pokaler og de øvrige præmier, bl.a. hurtigste mål scoret efter 9 sekunder  af Demskov El og turnerings spiller, Christian Larsen fra Sportmaster 2, havde de 2 hold fra Sportmaster åbenbart ikke brugt alle kræfter og arrangerede et Sportmaster opgør.

Her blev det til en sejr til Sportmaster 1 på 5-2 og dermed slog turneringens nummer 4 altså turneringens nummer 1. Sådan er fodbold også.

Det var første gang i flere år Karlslunde IF arrangerede en indendørs firmaturnering men der ingen tvivl om, at der komme endnu en turnering på samme tid næste år.

Kilde: Carsten – Karlslunde IF

Deltag i debatten
Del.