Onsdag den 23. maj vil Portalen blive fyldt med en masse dygtige og anerkendelsesværdige trænere, ledere og udøvere inden for idræts- og fritidslivet i Greve Kommune.

Dette i forbindelse med det nye hædringsarrangement Greve Awards, hvor der uddeles 6 hovedpriser samt erkendtligheder til ekstraordinære idrætspræstationer i det forgangne år. Med de seks hovedpriser hyldes Årets Idrætsforening, Fritidsforening, Idrætsleder, Fritidsleder, Træner og Idrætspræstation.

Kultur- & Fritidsudvalget fungerer som dommerkomité i forbindelse med priserne ved Greve Awards 2018, og således udtaler udvalgsformand Anne Marie Lyduch: ”Det har været helt fantastisk at læse de cirka 130 indstillinger til de forskellige priser. Det viser med alt tydelighed, at vi i Greve favner de brede og alsidige idræts- og fritidstilbud for borgerne. Dette godt anført af et væld af utrolige og kompetente træner og ledere. Samtidig har vi udøvere, der skaber ekstraordinære resultater, hvilket i den grad er med til at sætte Greve Kommune på landkortet, og at flere familier med børn vælger at bosætte sig i Greve Kommune.”

For få år tilbage blev afholdt en årlig lederfest for idrætsforeningerne. I henhold til Greve Kommunes Idræts- og Fritidspolitik er det imidlertid målsætningen at udarbejde og implementere nye koncepter til anerkendelse af frivillige lederes indsats og sportsudøveres toppræstationer. På den baggrund har Greve Kommune anmodet Idræts- & FritidsSekretariatet om at udvikle og gennemføre et koncept for det nye hædringsarrangement, som skal favne Greve Kommunes anerkendelse af både idræts- og fritidslivet.

Eventuelle spørgsmål bedes rettes til Idræts- og FritidsSekretariatet:

Morten Wagner Reynhard, tlf. 40 23 04 60 eller mail: morten@ifs-greve.dk
Peter Jul Lange, tlf. 40 10 05 18 eller e-mail: peter@ifs-greve.dk

Kilde: Peter Jul Lange

Deltag i debatten
Del.