Masser af bil for meget få penge. Sådan kan man bedst beskrive den nye kampagnemodel, Hyundai i10 Passion, der nu kommer på gaden i et begrænset antal.  Kampagneudgaven giver fuld valuta, når det kommer til udstyr og køreglæde – for den er spækket med udstyr, og har vundet flere internationale priser og tests. Se den, prøv den – og køb den – hos BilGo i Køge A/S  i weekenden den 8. – 9. oktober, når der er åbent hus fra kl. 10.00 til 16.00 både lørdag og søndag.

Passion betyder lidenskab – og der er stor mulighed for, at man hurtigt kan blive lidt forelsket i den nye Hyundai i10 Passion. Hos Hyundai er tilnavnet ’Passion’ nemlig ensbetydende med en meget attraktiv pris og det helt rigtige ekstraudstyr. Alt fra fuldautomatisk klimaanlæg, fartpilot og multifunktionsrat til fjernbetjent centrallås er sjældent set meget udstyr for biler i denne prisklasse. Læg dertil, at Hyundai i10 er en af de mest rummelige biler i klassen og at prisen blot er 89.995,- kr., og så er opskriften på et lidenskabeligt forhold så godt som sikret.

Driftsikkerhed og prisvindende design

Den nye Hyundai i10 Passion har vundet flere sammenligningstests for biler i den mindste klasse, og den har fået meget positiv opmærksomhed for både driftsikkerhed og et design, der er blevet belønnet med den internationale Red Dots design-pris.

”Hyundai i10 er designet af europæere på vores designcenter i Tyskland, og bilens linjer matcher derfor den europæiske smag. Udover at være spækket med attraktivt ekstraudstyr kommer Hyundai i10 Passion også med vores velkendte 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Hyundais biler er bygget så godt og er så fejlfrie, at vi kan give en garanti, der er markant længere end konkurrenternes,” siger Annegrethe Skovby, pressechef, Hyundai Danmark A/S og fortsætter:

”Tilbuddet på kampagnemodellen kører i en begrænset periode og kun denne ene gang, så er man på udkig efter en ny minibil, skal man ikke vente for længe med at slå til, efter at Hyundai i10 Passion er rullet ind hos BilGo i Køge A/S” siger Annegrethe Skovby.

Ny bil for 999 kr. om måneden

Den veludstyrede kampagnemodel fås med den kendte 1.0 motor med 66 hk, og den kører op til 23,3 km/l (EU-norm) med en halvårlig ejerafgift på blot 310 kroner. Hyundai i10 Passion kan, med en finansiering via Hyundai Finans, som et led i kampagnen fås til en rente på kun 1,99 procent med en månedlig ydelse på helt ned til 999 kr./mdr. Udbetalingen er 20.000 kr. og ÅOP er 6,91 procent.

Storebroderen Hyundai i20 Passion kan fås samme attraktive rente på 1,99 procent. Med en finansiering, via Hyundai Finans, fås Hyundai i20 Passion til en månedlig ydelse ned til 1.471 kr./mdr. med en udbetaling på 28.775 kr. og ÅOP på 5.32 procent.

For begge finansieringer er løbetiden 96 mdr., og som altid medfølger Danmarks bedste garanti; Hyundais 5 års garanti uden kilometerbegrænsning.

Deltag i debatten
Del.