Kender du en lokal virksomhed i Greve Kommune, som efter din mening fortjener at vinde Greve Erhvervspris 2017? Så kom frit frem med dit forslag. Du må gerne komme med mere end ét bud på en værdig modtager af den traditionsrige pris. Vinderen afsløres af Greve Kommunes borgmester Pernille Beckmann i foråret.

Greve Kommune og ErhvervsCentret i Greve uddeler hvert år erhvervsprisen til en lokal virksomhed. Formålet med uddelingen af Greve Erhvervspris er at synliggøre lokale virksomheder, som i årets løb har gjort sig positivt bemærket ved at skabe resultater, der inspirerer og bidrager til væksten og udviklingen i kommunen og lokalsamfundet.

– Uddelingen af Greve Erhvervspris er en festlig markering af, at vi er så begunstiget, at vi huser en række virksomheder, der på hver deres måde bidrager til vækst og udvikling i Greve Kommune. Med prisen ønsker vi at synliggøre lokale virksomheder, der på fornemste vis har gjort det godt i 2017, og som kan inspirere andre virksomheder til at bidrage til en positiv udvikling af kommunens erhvervsliv og arbejdsmarked. Vi vil i særdeleshed hædre den virksomhed, der har været i positiv vækst og på engageret vis bidraget med nye arbejdspladser til lokalsamfundet, understreger Pernille Beckmann. Efter hendes vurdering er det ikke en nem opgave at finde frem til en vinder af erhvervsprisen, da der er mange virksomheder i Greve Kommune, som fortjener at vinde erhvervsprisen.

Seks kriterier for nominering til Greve Erhvervspris

Greve Erhvervspris er blevet uddelt siden 1992. Den uddeles i år for 26. gang til en lokal virksomhed, der har udmærket sig på et eller flere af følgende punkter:

1. Er i positiv vækst.
2. Udviser social bevidsthed, socialt ansvar samt er lokalt engageret.
3. Tegner Greve Kommunes ansigt udadtil og er ambassadør.
4. Bidrager til at skabe en aktiv og dynamisk kommune.
5. Skaber vækst og grobund for en positiv udvikling af Greve Kommunes erhvervsliv og arbejdsmarked.
6. Har visioner og idéer og engagerer sig i det lokale samfund.

Indstil din kandidat til prisen her i januar

Du og alle andre med kendskab til Greves erhvervsliv kan indstille jeres favoritter til Greve Erhvervspris fra den 2. januar til den 31. januar 2018.

Man indstiller ved at besvare nogle spørgsmål, som findes på ErhvervsCentrets hjemmeside. Besvarelsen mailes til kommunikations- og markedsføringskonsulent Birgit Schaldemose Norman fra ErhvervsCentret på mail: bsn@greve.dk. Indstillingen skal begrundes og forsynes med kontaktoplysninger på den person, der indstiller til prisen.

ErhvervsCentret inviterer ligeledes en række erhvervsorganisationer til at indstille kandidater til prisen, blandt andre Dansk Industri, SMVdanmark (tidligere Håndværkstrådet), Greve-Solrød Erhverv og Dansk Byggeri.

Bestyrelsen for ErhvervsCentret finder frem til tre nominerede, heriblandt en vinder af erhvervsprisen

Den samlede liste med kandidater forelægges efterfølgende bestyrelsen for ErhvervsCentret. I løbet af foråret vurderer bestyrelsen kandidaterne og finder frem til de tre nominerede, herunder vinderen.

Skema til indstilling af virksomheder til Greve Erhvervspris 2017

Indstilling skrevet af:

Din e-mail adresse:
Dit telefonnummer:
Navn på den virksomhed, du indstiller til prisen:
Direktør/Leder i virksomheden:
Virksomhedens adresse og/eller telefonnummer:

Derfor indstiller jeg virksomheden til prisen (giv gerne eksempler på at virksomheden opfylder et eller flere af følgende kriterier):

1. Er i positiv vækst.
2. Udviser social bevidsthed, socialt ansvar samt er lokalt engageret.
3. Tegner Greve Kommunes ansigt udadtil og er ambassadør.
4. Bidrager til at skabe en aktiv og dynamisk kommune.
5. Skaber vækst og grobund for en positiv udvikling af Greve Kommunes erhvervsliv og arbejdsmarked.
6. Har visioner og ideer og engagerer sig i det lokale samfund.
7. Kort beskrivelse af virksomhedens hovedaktiviteter eller forretningsområder

Kilde: http://erhvervscentret.greve.dk/ 

Deltag i debatten
Del.