I disse uger løber den landsomspændende Vandrefestival af stablen og i Greve er der rig mulighed for at komme med på mange spændende ture i lokalområdet.

Søndag den 26. august inviterer Greve Museums arkivar, Mikkel Stage med på en gåtur, der undervejs krydres med historier om livet før og nu langs Karlslunde Strand.

Karlslunde Strand set fra luften omkring midten af 1930’erne.

En vandretur med historie

Husene langs Strandvejen gemmer på mange små finurlige historier. Nogle vedrører bare enkelte personer, mens andre er en del af hele kommunens historie. Denne eftermiddag vil arkivar Mikkel Stage folde nogle af de mange historier ud, når han tager deltagerne med på en tur langs Strandvejen og stranden fra Karlslunde Strandkirke til Mosede Fort.

Undervejs på den ca. 2 km lange strækning vil være indlagte stop, hvor Mikkel Stage vil fortælle om udvalgte bygninger, personer og steder langs ruten. Hør blandt andet historien om Dansk Folkeferie, Aktiestykket og Professorens hus, mens du samtidig kan nyde stranden og naturen.

Praktiske oplysninger

Vær opmærksom på, at noget af turen går ned over stranden, hvorfor vi anbefaler fodtøj, der også er egnet til at gå i sand med.

Det foregår søndag d. 26. august kl. 13.30 – 15. Vi mødes kl. 13.30 ved Karlslunde Strandkirkes parkeringsplads, Karlslunde Mosevej 3, 2690 Karlslunde og slutter turen af ved Mosede Fort.

Der er ca. 2 kilometer tilbage til startstedet, så hvis man vælger at gå tilbage til startstedet bliver turen på i alt 4 km.

Det er gratis at deltage i arrangementet.

Kilde: Greve Museum

Deltag i debatten
Del.