Hvis du ønsker ekstra inspiration til haven, så kunne en havegruppe måske være noget for dig. Onsdag den 10. oktober kan du komme med til et arrangement, hvor Haveselskabet inviterer til infoaften på Greve Museum, hvor du lige nu også har mulighed for at gå på opdagelse i særudstillingen ”Mig og min have”.

Knyt kontakter og få nye havevenner

Haveselskabets lokalforening Roskilde-Køge lægger op til at etablere nye havegrupper. Det er for folk som ønsker at være med i et fællesskab, hvor omdrejningspunktet er haven. I en havegruppe har du mulighed for at møde nye haveinteresserede venner, der kan hjælpe og inspirere dig til nye tiltag i haven. Gruppen mødes ca. en gang om måneden for at give hinanden inspiration. I gruppen kan der foregå der flere forskellige aktiviteter – fortrinsvis i sommerhalvåret. Man kan arrangere fælles ture til haver og parker, bytte frø og planter, afholde små kurser og i det hele taget hjælper man hinanden med idéer og inspiration.

Greve Museum byder denne onsdag aften i samarbejde med Haveselskabets havegrupper i Roskilde-Køge-afdeling, velkommen til et dialogmøde om at dele sin haveglæde med ligesindede i grupper og for at nye grupper kan dannes.
Haveselskabets direktør; Charlotte Garby kommer desuden og giver sine og Haveselskabets tanker omkring havegrupper mv.

At mødet forgår på Greve Museum er ikke en tilfældighed, da museet lige nu viser en udstilling om vores liv med parcelhushaven gennem tiden. Derfor er det oplagt at begynde aftenens arrangement med et besøg i udstillingen ”Mig og min have”.

Aftenens program ser således ud:
Kl. 18: Besøg museet udstilling ”Mig og min have”, som handler om vores liv med parcelhushaven gennem tiden.
Kl. 18.30 – 20:00: Infomøde i museets café om havegrupper
Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage i museets café

Praktisk info
Arrangementet foregår på Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve den 10. oktober kl. 18.

Tilmelding er ikke nødvendig, bare mød op.

Læs mere om museet på grevemuseum.dk eller find museet på facebook.com/grevemuseum.

Læs mere om Haveselskabets lokalafdeling Roskilde-Køge på haveselskabet.dk/roskilde-koege

Kilde: Greve Museum

Deltag i debatten
Del.