Igen i år afholdes der Greve Vandrefestival 18. august – 10. september, og Greves borgere kan udforske 12 forskellige ruter rundt om i Greve Kommune.

Greve er rig på naturskønne områder, som ligger skjult for det blotte øje. Det får borgerne mulighed for at opleve på helt tæt hold til Greve Vandrefestival 18. august – 10. september. Festivalen byder på korte ture på 4 kilometer og længere ture på 14 kilometer. Vandreturene vil blive ledet af erfarne turledere med et lokalt kendskab til Greve.

Formand for Social- og Sundhedsudvalget Liselott Blixt forudser, at festivalen igen i år vil blive velbesøgt:

”I Greve vil vi gerne have sunde og glade borgere. Derfor er det afgørende, at vi kan tilbyde borgerne nogle sunde og oplevelsesrige tilbud. Med vandrefestivalen slår vi to fluer med et smæk, hvor borgerne dels får mulighed for at lære kommunen bedre at kende, og samtidig er der også mulighed for at få rørt sig”.

Festivalen afholdes for 9. gang, og 300 borgere valgte sidste år at deltage på vandreturene. I år er der lavet en særlig tur for de unge med konkurrencer og sjov undervejs.

Alle er velkomne, og tilmelding er ikke nødvendig. Læs mere om ruterne på www.vandrefestival.dk eller på facebook: Vandrefestival Greve 2017.

Kilde: Greve Kommune

 

Deltag i debatten
Del.