En ny event ser dagens lys i 2018. Den 24. maj afholdes første udgave af Grevestafetten. En holdstafet med 5 personer pr. hold, hvor deltagerne skiftevis løber ca. 5,5 km.

For dem som ikke ønsker at løbe, er det muligt at deltage på gå-ruten, hvor man som hold går fem personer samtidigt. Gå-ruten er ca. 4,5 km. Stafetten afvikles i området omkring Olsbækken og Ræve¬bakken.

I forbindelse med Greve Stafetten udtaler Kultur- & Fritidsudvalgsformand Anne Marie Lyduch: ”Som en del af Idræts- og Fritidspolitikken ønsker vi at igangsætte og udvikle aktive og sundhedsfremmende tiltag for kommunens borgere, institutioner og lokale virksomheder. Greve Stafetten ligger lige i tråd med disse ambitioner, og forhåbentlig bliver eventen en årlig tradition, der på sigt kan udvikles til en lokal pendant til DHL-stafetten. Endelig glæder jeg mig over det gode samarbejde med lokale foreninger omkring planlægning og afvikling af stafetten.”

Greve Stafetten afholdes torsdag den 24. maj med start kl.17.00 på atletikstadion ved Greve Idrætscenter. Det bliver en aktiv, social og lokal aften med et sjovt og udfordrende stafetløb, hvor løberne efter en tur rundt på atletikstadion skal en tur over Rævebakken og videre derfra på stierne langs Olsbækken. Gå-ruten strækker sig rundt og nord om Olsbæksøen samt den gamle Tjørnelyskolen.

Café Langsiden tænder op i grillen, og sørger for spisning og underholdning i caféen samt i stort opsat telt på terrassen ved atletikstadion, for de hold der tilmelder sig denne mulighed. Øvrige deltagere vil dog også kunne købe lækker mad og drikke på dagen.

Holdtilmelding koster pr. pers. 125 kr. (inkl. moms). Husk at man skal være 5 personer. Ønsker man at deltage ved den efterfølgende spisning og underholdning er den samlede holdpris for 5 pers. 1.625 kr.

For yderligere information om Greve Stafetten og tilmelding se: www.greve-stafetten.dk

Greve Trim og Idræts- & Fritidssekretariatet er teknisk arrangør af løbet. Foruden ovennævnte ambition om udvikling af aktive og sundhedsfremmende tiltag, vil et overskud fra eventen tilfalde det lokale idræts- og fritidsliv til foreningsudvikling samt mulighed for at skabe endnu flere attraktive tilbud til borgere i Greve Kommune.

Eventuelle spørgsmål bedes rettes til Idræts- og FritidsSekretariatet:

Morten Wagner Reynhard, tlf. 40 23 04 60 eller mail: morten@ifs-greve.dk
Peter Jul Lange, tlf. 40 10 05 18 eller e-mail: peter@ifs-greve.dk

Kilde: Peter Jul Lange

Deltag i debatten
Del.