Bedre åbningstider på Greve Museum

I løbet af foråret og sommeren 2017 har Greve Museum forsøgsvis holdt åbent om lørdagen for at tilgodese de mange besøgende, som ikke har tid til museumsbesøg i hverdagene. Det har vist sig at være så stor en succes, så derfor fortsætter museet med lørdagsåbent året ud.

Åbent lørdag OG søndag

Det kan være svært at nå det hele i hverdagen, og når familien skal på tur til museet er det i weekenden, at der oftest er mulighed for det. Derfor glæder museet sig til nu at kunne byde indenfor både lørdag og søndag fra kl. 11-16.

Længe åbent den anden onsdag i hver måned

Hvis ikke weekenderne tillader et museumsbesøg er der også mulighed for et aftenbesøg én gang om måneden fra kl. 11 og frem til kl. 20. Næste gang, der er aftenåbent er onsdag d. 13. september, hvor gæsterne inviteres til at medbringe fotos, arkivalier eller genstande, som knytter sig til emnerne sne og parcelhushaver, som to af museets kommende udstillinger skal handle om.

Der er fri entré til Greve Museums udstillinger. På museet finder du også en hyggelig lille museumsbutik, samt en lille café, hvor du kan købe hjemmebagt kage og boller samt lette frokostanretninger. Se mere om kommende arrangementer på www.grevemuseum.dk eller find museet på Facebook.

Åbningstiderne resten af 2017
Tirsdag – fredag:                        kl. 11 – 15

Lørdag – søndag:                        kl. 11 – 16

Den 2. onsdag i måneden:     kl. 11 – 20

Lokalarkivet har åbent onsdag – torsdag kl. 13.30 – 17
samt den 2. onsdag i måneden kl. 13.30 – 20

Kilde: Greve Museum

 

Deltag i debatten
Del.