Greve Linedance er klar når den kommende sæson starter op i den første uge af september 2018. Sæson 2018-19 er den 19. sæson som foreningen går i møde.

Kom og prøv

I Greve Linedance danses der på flere niveauer fordelt på 7 hold, og for anden gang deltager Greve Linedance til Tune By Night – fredag den 31. august 2018 hvor de danser på torvet foran Tune Dyreklinik.

– Der vil ikke være opvisning som man kender det med 10 personer der danser i ens tøj i 10 minutter. Til gengæld bliver alle vores medlemmer spurgt om de har lyst til at vise hvad linedance er –  så vi får vist forskelligheden i dansene men også grinene når vi danser forkert – for det gør vi også – men vi laver dog ikke fejl i linedance, kun variationer, udtaler Annette Dida Nielsen, der er formand i Greve Linedance.

Greve Linedances 3 instruktører. Fra venstre: Britt Hoeing, Marianne Hjort og Annette Dida Nielsen der også er formand.

– Linedance kan læres af alle – uanset alder og køn. Man danser uden partner, så man er ikke afhængig af en anden. Linedance er oprindelig startet med countrymusik, cowboystøvler, hat og en masse Yeehaaa’er, men en hel del klubber danser i dag til meget forskelligt musik. Country men også til det musik som vi hører i radioen – og det gør vi også i Greve Linedance, siger Annette Dida Nielsen og hun fortsætter:

– Mange tror også, at man skal møde op i cowboyhat og støvler for at danse linedance. Det behøver man ikke – faktisk må vi kun danse med bløde såler i Greve Idræts Center hvor sæsontræningen foregår. De fleste danser i almindeligt tøj og et par gode dansesko. De der er til cowboyhat og støvler, tager det på ved specielle lejligheder.

Motion og glæde

– For flere af vores medlemmer er en eller to danseaftener ikke nok. For dem er der mulighed for at deltage ved forskellige fester og arrangementer i andre klubber på Sjælland. Nogle tager endda også både til Fyn og Jylland.

Greve Linedance arrangerer også nogle danseaftener hvor man kan møde linedancere fra andre klubber – for det sociale er også meget vigtigt.

Det sociale er så vigtigt at vi de seneste 8-9 års somre, efter vores sæson er sluttet, har haft sommerdans hver onsdag aften på Mosede Havn. Udover vores egne medlemmer kommer der en masse linedancere fra hele Sjælland og vi hygger os meget og nye venskaber bliver skabt, fortæller Annette Dida Nielsen.

Hver onsdag sommerens dans på Mosede Havn hvor både dans og det sociale har været i højsæde.

– Og vi vil gerne indbyde til at komme og prøve det af. Der er flere af vores hold der er overtegnet men der er plads på vores begynderhold og man har mulighed for at prøve det af tirsdag den 4. og 11. september 2018 i Greve Idræts Centers aktivitetssal 2 kl. 19:50-21:15, slutter Annette Dida Nielsen.

Står du og skal vælge en fritidsaktivitet til de mørke vinteraftner, så prøv linedance – en aktivitet, som giver god motion og gør dig glad. Der er med garanti et hold, som passer til dig, uanset om du er nybegynder eller en øvet linedancer, som gerne vil udfordres.

Du kan læse mere om klubben og tilmelde dig et hold på hjemmesiden www.grevelinedance.dk

KLIK HER FOR AT PRINTE FLYERS UD

Kilde: Annette Dida Nielsen – formand for Greve Linedance

Deltag i debatten
Del.