Borgerne i Greve har længe haft mulighed for at følge kommunens aktiviteter på Facebook. Nu har kommunen også indtaget det sociale medie Instagram.
Den seneste måneds tid har borgere, kommunale medarbejdere og politikere delt billeder af Greve med hinanden på det sociale medie Instagram. Det har de under hashtagget #oplevgreve, som blev lanceret i forbindelse med Greve Kommunes nylige indtog på det sociale medie.

 På Instagram er der fokus på det æstetiske udtryk i form af billeder og videoer. Det vil man i Greve bruge til at sætte et ansigt på kommunen og skabe visuelle lækkerier i samspil med borgerne. Billeder og videoer på Instagram forestiller blandt andet sejlbåde i Hundige Havn, børn på Mosede Fort og meget andet.

”Vi vil rigtig gerne være med til at skabe et fællesskab sammen med vores borgere, hvor vi viser vores skønne by frem på alle mulige leder og kanter. Samtidig vil vi gerne give borgerne mulighed for at se ind bag facaden på rådhus og i institutionerne. Det kan være med til at nedbryde fordomme om kommunen”, siger borgmester, Pernille Beckmann. 

 Greve Kommune kom på Instagram allerede i påsken i forbindelse med en ny bosætningskampagne. I løbet af få dage havde borgerne lagt hele 475 billeder af Greve op på Instagram.

 Greveborgerne kan følge kommunen på Instagram under brugeren grevekommune. Det er også muligt at se alle billeder og videoer af Greve på #oplevgreve.  

 

 

Deltag i debatten
Del.