Mens golfverden holdt vejret og ventede spændt på afgørelsen i året første majorturnering ”Masters” på den legendariske Augusta bane i USA, var der lidt mindre på spil til åbningsturneringen i Greve Golfklub.

Selvom man i Greve kan spille golf året rundt, så starter den nye sæson officielt 1. april, for normalt har foråret holdt sit indtog på denne dato. I år har vinteren været lang og golfspillerne har sukket efter mildere vinde og mere sol.

Årets varmeste dag

Klubben lovede godt vejr til åbningsmatchen søndag den 8. april og det blev det.

Netop denne søndag blev nemlig årets indtil videre varmeste og dejligste dag. På samme måde som når bondemanden slipper sine køer ud på græs hvert forår, står også golfspillerne og tripper for at komme ud og boltre sig på Greves brede fairways og store greens, men måske knap så meget i banens mange velplacerede bunkers.

Turneringsudvalget bød de 92 forventningsfulde medlemmer velkommen i strålende sol og glædede sig over at se flere nye ansigter blandt de fremmødte, som herefter begav sig ud på banens 18 huller. Klokken 9 blev der tudet i hornet og det var signalet til, at golfsæsonen 2018 for alvor er i gang i Greve Golfklub. Og hvilken start, det blev: høj sol hele dagen og omkring 20 grader.

Åbent hus i Greve

Efter godt fire timer på banen kunne spillerne nyde solen på terrassen, som er ved at blive udbygget til sæsonen. Herefter var det tid til præmieoverrækkelse og kåring af de dygtige vindere. Mens den 27-årige Patrick Reed blev iklædt den eftertragtede grønne jakke for sin sejr i US Masters, så fik vindere i Greves åbningsmatch smoothiemaskiner, food processors og andet lækkert køkkenudstyr fra dagens hovedsponsor OBH Nordica.

Hvis vejret ved åbningsmatchen er kendetegnede for den kommende sæson, så kan 2018 kun blive en dejlig golfsæson. Greve Golfklub holder åbent hus den 22. april, hvor klubben håber at byde en masse nye potentielle golfspillere velkommen.

Kilde: Greve Golfklub

 

Deltag i debatten
Del.