Børnefortællefestival 2018

I uge 45 afholdes den årlige børnefortællefestival i Greve Kommune. Det betyder, at der vil være forskellige workshops for de yngre børn, hvor de arbejder med historiefortælling på forskellige måder. På Greve Museum kan du hver dag fra mandag d. 5/11 til og med torsdag d. 8/11 hver dag kl. 10 opleve Brødrene Grimms klassiker ”Konen i muddergrøften”, når Andersens Kuffert Teater fortæller for de mindste.

Både skoleklasser og daginstitutioner er mere end velkomne til at deltage, ligesom forældre eller bedsteforældre også kan tilmelde sig sammen med deres børn. Teaterforestillingen egner sig til børn i alderen 3-9 år.

Konen i muddergrøften

Kom og oplev Andersens Kuffert Teaters fantasifulde, morsomme og underholdende fortolkning af det kendte Grimm-eventyr ”Konen i muddergrøften”.

En fisk kommer sjældent alene, et ønske ej heller. Fiskerens kone – Ilselill’ – ønsker sig et større hus, og en støvsuger vil hun også have. Hun ønsker sig et slot med en god udsigt. Hun ønsker at være pave og måske også gud. Ilselill’s mand – Fiskeren – vil bare have ro til at fiske, så han kan få en god fiskesuppe. Han vil også gerne have ro til at tænke på Ilselill! Da fiskeren en dag fanger en talende fisk, får Ilselill et større hus. Hun får så meget plads, at hun glemmer sin mand. Hun glemmer helt, at hun ikke er alene i verden. Hun glemmer, at der er en, som elsker hende, som hun er! Historien ender meget overraskende med, at Ilselill’s ”flyvetur” får en ret brat landing!

Kreativt værksted

Efter forestillingen er der mulighed for at arbejde videre med at lave ”fortællefisk”, når museets underviser inviterer ind i det kreative værksted. Børnene kan få de flotte ”fortællefisk” med hjem. I værkstedet er der begrænset plads, så dette kræver særskilt tilmelding.

Praktiske oplysninger

Hvor og hvornår: Arrangementet foregår på Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve, mandag d. 5. november, tirsdag d. 6. november, onsdag d. 7. november og torsdag d. 8. november. Alle dage kl. 10.00.

Tilmelding: Tlf. 43404036 Email: skoletjeneste@greve.dk
Angiv om I ønsker at deltage i enten forestilling eller kreativt værksted – eller begge dele.

Børnefortællefestival 2018 er et samarbejde mellem Greve Bibliotek, Den Musiske Skole og Greve Museum

Kilde: Greve Museum

Deltag i debatten
Del.