Det blev en lidt for spænende kamp da Karlslunde IF’s Danmarksseriehold i lørdags d. 7. oktober tog imod Stenløse BK.  

Kampen blev afviklet i øs regnvejr på en ekstrem våd og tung bane, som virkelig krævede kræfter fra begge mandskaber. Trods regnen var der alligevel igen god stemning på stadion takket være de trofaste tilhængere. De fik set, at hjemmeholdet i store dele af kampen var presset helt tilbage til eget felt.

Heldigvis har holdet en rigtig god defensiv, som holdt og med cirka et kvarter igen af første halvleg kom Karlslunde så alligevel på tavlen til en føring på 1-0. Det var Christian Larsen der scorede på hovedstød efter et rigtigt flot indlæg fra venstre side af Mark Moesgaard.

Det holdt desværre ikke længe. Med knapt 3 minutter igen af første halvleg fik Stenløse på mærkværdig vis tilkendt et straffespark, som de desværre udnyttede til stillingen 1-1. I anden halvleg forsatte presset mod Karlslundes mål og de gode defensive kræfter holdt stand kampen ud og med 1-1 fik Karlslunde trods alt det ene point.

Det betyder, at Karlslunde stadig ligger på 8. pladsen inden holdet næste søndag d. 15. oktober 2017 kl 15 skal møde, rækkens nummer 1 fra Slagelse. Støt endeligt op om tag en søndagstur til Slagelse Stadion.

Kilde: Karlslunde IF

Deltag i debatten
Del.