Tømrer- og snedkerfirmaet Trio Træ ApS, der blev etableret af tre venner i 2013 med adresse på Ole Larsensvej 3 B i Greve, har lige modtaget en gazelle før jul og kan nu også bryste sig af at have haft besøg af borgmesteren. Hun var interesseret i at høre om deres vækstrejse, der hurtigt tog fart, selvom firmaet blev etableret under krisen, hvor bygge- og anlægsbranchen var presset. Firmaet udfører fag- og hovedentrepriser inden for tømrer- og snedkerfaget til private og offentlige kunder.

Det var en kærlighed til håndværksfaget og en drøm om at rette op på branchens blakkede ry og udføre et godt stykke arbejde, der lagde grundstenen til Trio Træ ApS. Firmaet ejes af Michael Laumann-Høi, Søren Jarner og Nicolaj Pedersen. For ti år siden, da de arbejdede i det samme sjak, erfarede de, at de svingede godt sammen og havde mod på at starte virksomhed op sammen. Det fortalte de til Greves borgmester Pernille Beckmann, da hun kiggede forbi på et virksomhedsbesøg sammen med Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed.

– Vi tænkte, at vi måtte gå sammen og gøre noget nyt, hvis vi ville gøre det bedre. Vi har hørt alle historierne om, at det kan være risikabelt at blande kammeratskab, forretning og penge. Men vores rejse med firmaet er gået over al forventning. Vi supplerer hinanden godt i hverdagen. Vi har travlt og får rørt os meget hver eneste dag, når vi er ude hos kunderne, fortæller Michael Laumann-Høi. Han lægger ikke skjul på, at hverdagen ofte byder på tungt arbejde, fx når vinduer med trelagsglas skal løftes og monteres.

– Det er vildt spændende og tilfredsstillende at se en idé udvikle sig fra spæd start og til slut, hvor du afleverer nøglerne og oplever kundens øjne glimte af glæde, påpeger Michael.

Får nye kunder gennem anbefalinger

Borgmesteren ville gerne høre, om firmaet bruger reklamer for at få nye kunder. Men det er ikke tilfældet, fortalte de tre indehavere af Trio Træ.

– Vi behøver ikke reklamere for firmaet. Vi har fået vores forretning til at vokse, fordi vi er tre om at få det hele til at lykkes og leverer en høj kvalitet hver gang. Det betyder, at vi får nye kunder gennem anbefalinger fra tilfredse kunder, og ofte vender kunderne tilbage til os med nye opgaver. Vi sikrer os, at vi hele tiden har styr på både kommunikationen med kunderne, det praktiske arbejde og det administrative. En vigtig opgave er blandt andet at give tilbud og tjekke, om alle de faktura, vi modtager på materialer, stemmer. Alene kunne vi ikke få det her til at ske, vurderer Søren Jarner.

Pernille Beckmann vil også vide, hvad de tre ejere gør, når de har konflikter. Her er svaret, at de tager en snak sammen stille og roligt. Og så er de også gode til bare at være sammen fx til en fest uden altid at snakke arbejde.

Tømrersnedkerfirmaet har haft fart på siden opstarten

Siden 2013, hvor Trio Træ blev etableret, har omsætningen været støt stigende. I år har den rundet seks millioner. Firmaet er vokset fra tre til syv medarbejdere fordelt på tre lokationer på Sjælland. Lageret og produktionsstedet er i Frederikssund. De tre partnere har ansat to svende og to lærlinge. Lige nu søger firmaet en ny lærling. Firmaet vil gerne på sigt investere mere i Greve fx ved at bygge rækkehuse.

Kilde: ErhvervsCentret i Greve

Deltag i debatten
Del.