Kom spændende foredrag om demens i samarbejde mellem Ældre Sagen og Greve Museum

Vil du gerne blive klogere på demens? Så tag turen omkring Greve Museum tirsdag den 20. november, når Greve Museum i samarbejde med Ældre Sagen inviterer til et foredrag om temaet demens.

Foredrag om demens

Hvad er demens og Alzheimers? Hvordan kan jeg vide, om det er begyndende demens, jeg ser hos mine nærmeste? Er der nogen behandling? Og hvad kan jeg gøre som pårørende, professionel eller frivillig hjælper? Denne eftermiddag kan museets gæster glæde sig til at få svar på nogle af disse spørgsmål, når overlæge ved Hukommelsesklinikken i Slagelse, Robert Graff Gergelyffy vil holde foredrag om demens. Robert vil fortælle om, hvad demenssygdom betyder for personen, som har sygdommen, men også hvad det betyder for de pårørende. Ikke mindst ligger det foredragsholderen på sinde, at formidle at der altid er noget at gøre.

Samarbejdet fortsætter

Greve Kommune er udvalgt til at være en såkaldt demensvenlig kommune og ligeledes er Ældre Sagen i Greve kvalificeret til nu at kalde sig for Demensvenlig Lokalafdeling og på Greve Museum har man gennem mere end et år arbejdet med forskellige typer af arrangementer og initiativer, som kan give folk med demens en særlig god oplevelse på museet. Greve Museum og Ældre Sagen i Greve glæder sig derfor til at løfte en del af det vigtige arbejde ved at arrangere en række arrangementer i fællesskab.

Greve Museum og Ældre Sagen i Greve glæder sig over det nye samarbejde og kan fortælle, at det gode samarbejde fortsætter i det kommende år, hvor der allerede nu er sat både en erindringscafé og endnu et foredrag i kalenderen.

Praktiske oplysninger

Hvad enten du selv lever med sygdommen, er pårørende til en dement, eller arbejder med det som frivillig eller professionel, så er du velkommen til foredraget, som er gratis. Der kan købes kage, kaffe og te i museets café.

Foredraget finder sted tirsdag d. 20. november kl. 13 og foregår på Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve.

Kilde: Greve Museum

Deltag i debatten
Del.