Tirsdag den 11. december kl. 21.44 fik politiet via alarm 112 en anmeldelse om, at en minibus med fodboldsfans var blevet overfaldet af nogle maskerede personer på en rasteplads på Køge Bugt Motorvejen.

Politiet kørte hastigt til rastepladsen, hvor en 43-årig jysk chauffør af en minibus med fodboldfans under et ophold på rastepladsen var blevet hevet ud af bussen og overfaldet med slag.

Desuden fik han stjålet sin taske, og i øvrigt opstod der tumult udenfor mellem passagererne i minibussen og de maskede overfaldsmænd. En person satte ind på førersædet og kørte bussen ind i en port, men dog ikke med større skade til følge, end at bussen kunne fortsætte bagefter.

Politiet afhørte den overfaldne chauffør til en sag om vold. Overfaldsmændene kørte efterfølgende fra stedet i en mørk og en lys bil. Ingen af de øvrige ønskede at anmelde noget til politiet. Politiet arbejder nu på at få identificeret overfaldsmændene, idet politiet ikke fandt de to biler, som de var flygtet i.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der måtte have været til stede på rastepladsen og set overfaldet på personerne i minibussen.

Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Deltag i debatten

Del.