Fischer Ejendomme er lige rykket ind i et kontor i Greves lokale erhvervshus ErhvervsCentret. Formålet er at være tæt på det nye boligkvarter Mosegårdshaven i Greve, som firmaet opfører på hjørnegrunden, der hvor Tune Landevej møder Skelvej. Til foråret 2018 kan de første beboere flytte ind.    

I 2016 købte Fischer Ejendomme den 190.000 kvadratmeter store grund, da Greve Kommunes nye lokalplan for Bolig-ø F lå fast. Byggetilladelsen kom i forsommeren 2017. Det første spadestik til byggeriet blev taget for tre uger siden. Christian Fischer, der er adm. direktør i firmaet, som han ejer sammen med sin far, er med projektchef Martin Petersen rykket ind i et kontor i ErhvervsCentret på Korskildevej 6 i Greve den 1. august 2017. For så er det hurtigt og nemt for Christian og Martin at komme til og fra byggepladsen. Oveni får de udvidet deres netværk til relevante aktører i lokalområdet.

– Vi har gennem længere tid været i forhandlinger om det store areal i Greve. For beliggenheden og logistikken er fantastisk. Motorvejen og Karlslunde Station er tæt på og også shoppingmuligheder og stranden. Da det lykkedes at få lokalplanen vedtaget, så det blev muligt at opføre privat- og udlejningsboliger på grunden i Langagergårdudstykningen, slog vi til. Vi er godt tilfredse med det samarbejde, vi indtil videre har haft med Teknik- og Miljøforvaltningen i Greve Kommune om byggetilladelserne, selvom det jo aldrig kan gå hurtigt nok set med vores øjne, fortæller Christian Fischer fra det nyindrettede kontor i ErhvervsCentret med udsigt til græssende køer. 

Fischer Ejendomme kontoret i ErhvervsCentret Christian Fischer (tv) Martin Petersen.

De første rækkehuse står klar til foråret 2018

Fischer Ejendomme er lige gået i gang med at støbe fundamentet til den første boligø, der opføres på grunden. Bebyggelsen er tegnet af det danske arkitektfirma Over byen. Der er tale om et klassisk rækkehusbyggeri fordelt på tre boligtyper i et til tre plan, som opføres i tegl og med tagpap. Det mindste rækkehus er i et plan på 90 kvadratmeter med tre værelser. Det mellemste er i to plan på 120 kvadratmeter med fire værelser. Det største i tre plan er på 150 kvadratmeter med fem eller seks værelser. Alle boliger får gulve i laminatparket samt klinker i badeværelset. Der installeres gulvvarme i hele huset samt skabe i alle værelser samt badeværelses- og køkkeninventar fra HTH. Installationer til el, vand og afløb føres frem. Alle boliger får egen have, redskabsrum og ca. 10 kvadratmeter glasinddækket orangeri/vinterhave. Der etableres fælles parkeringspladser umiddelbart foran alle boliger.

– Vi er glade for at have fået kontor her i ErhvervsCentret, hvor der er gode faciliteter og fleksible rammer til at tilpasse størrelsen af kontoret til vores behov. Det er godt at være blevet en del af Greves lokale erhvervsliv. Vi er kommet ind i en positiv spiral, der fører en masse gode ting med sig, fordi vi er blevet en del af det miljø, vi agerer i. Desuden er det en fordel for os at være etableret med et kontor her i ErhvervsCentret i Greve, da vi herfra hurtigt kan komme til vores andre byggeprojekter i Viby Sjælland, Ringsted og Fredensborg, siger Christian Fischer og tilføjer, at han lige er blevet informeret om, at Byrådet har givet tilladelse til at arbejde med endnu en boligø i Langagergårdudstykningen.

Det samlede antal af boliger i det nye boligkvarter i Greve kendes endnu ikke. Husene færdiggøres og udlejes eller sælges løbende. Den første boligø forventes at stå helt færdig i slutningen af 2019. Hvis man vil lægge billet ind på en bolig, kan man sende en e-mail til Christian Fischer på cf@fischerejendomme.dk

Kilde: ErhvervsCenteret i Greve

 

Deltag i debatten
Del.