I år har ErhvervsCentret modtaget 14 forskellige bud på lokale virksomheder, der fortjener at modtage Greve Erhvervspris 2017. Prisen er blevet uddelt hvert år siden 1992. Ud fra den samlede liste med kandidater finder bestyrelsen for ErhvervsCentret frem til de tre nominerede virksomheder, heriblandt prismodtageren. Mandag den 7. maj 2018 afslører Greves borgmester, hvem der modtager den eftertragtede pris.

I lighed med de tre foregående år har både borgere, medarbejdere og repræsentanter for det lokale erhvervsliv benyttet sig af muligheden for at foreslå, hvilke Grevevirksomheder, der efter deres mening fortjener at modtage Greve Erhvervspris 2017. Den store interesse for at indstille lokale virksomheder til prisen, både overrasker og glæder erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed, der til daglig er leder af ErhvervsCentret.

– Den store interesse for at indstille lokale virksomheder til Greve Erhvervspris 2017 ser jeg som udtryk for, at vi har et sundt erhvervsliv, der sætter Greve på landkortet samt engagerer lokalbefolkningen og skaber udvikling i lokalsamfundet. For prisen er med til at synliggøre og hædre lokale virksomheder, der går foran som et godt eksempel og gør noget godt for andre samt skaber vækst og nye arbejdspladser i kommunen, udtaler Tina.

Borgmester Pernille Beckmann, der er formand for ErhvervsCentrets bestyrelse, er stolt over at mærke den store opbakning til at styrke fællesskabet om selve det at etablere og drive forretning i Greve på en værdifuld måde.

– Jeg er stolt over, at der er kommet så mange kvalificerede bud på virksomheder, der fortjener at modtage erhvervsprisen. Ligeledes glæder det mig, at de indstillede virksomheder repræsenterer et bredt udsnit af Greves erhvervsliv. For kommunen er det vigtigt, at alle typer af virksomheder trives og skaber vækst i vores rammer, og at vi som kommune har en bred kam af virksomheder, der vil og kan gøre noget ekstraordinært for lokalsamfundet, pointerer Pernille.

Her er de fjorten indstillede Grevevirksomheder

Blandt de fjorten indstillede virksomheder fra Greve er enkelte gengangere fra forrige år, mens andre er nye. Følgende virksomheder er i år blevet indstillet (listet alfabetisk):

Adelholm Grafik, ASK Køreskole, Borgstrøm Vinhandel ApS i Greve Midtby Center, Føtex i Greve Midtby Center, Gaveposen.com, Greve Golf ApS, Kop & Kande ApS i Greve Midtby Center, Lead Telemarketing ApS, LEMAN International System Transport A/S, PrinterGuys, Ristorante Zio Lino, RTM Insurance Brokers A/S, Superfit Mor ApS, Tømrerfirmaet sten jensen A/S.

Modtageren af Greve Erhvervspris 2017 skal findes og hædres

Pernille Beckmann vurderer, at det ikke er en nem opgave at afgøre, hvem der skal modtage Greve Erhvervspris 2017. Som formand for ErhvervsCentrets bestyrelse er hun med til at træffe denne beslutning i en tæt dialog med de øvrige bestyrelsesmedlemmer.

– Det er alle spændende virksomheder, der på forskellig vis har omtanke for det lokalsamfund, de er en del af. Vi glæder os til at kåre en velfortjent vinder, der på en engageret og inspirerende måde har skabt vækst og nye arbejdspladser og bidraget konstruktivt til lokalsamfundet, understreger Pernille Beckmann.

Fakta om de seks kriterier for nominering

Greve Erhvervspris uddeles én gang om året og gives til en Grevebaseret virksomhed, der har udmærket sig på et eller flere af følgende punkter:

  • Er i positiv vækst.
  • Udviser social bevidsthed, socialt ansvar samt er lokalt engageret.
  • Tegner Greve Kommunes ansigt udadtil og er ambassadør.
  • Bidrager til at skabe en aktiv og dynamisk kommune.
  • Skaber vækst og grobund for en positiv udvikling af Greve Kommunes erhvervsliv og arbejdsmarked.
  • Har visioner og idéer og engagerer sig i det lokale samfund.

Kilde: ErhvervsCentret Greve

 

Deltag i debatten
Del.